Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kurvice, javi se u inbox, ima nas zainteresovanihMozes ti to bolje ba ionako visis nehljebaru po forumu svih regija
Da igraš fudbal , zvao bi se Retardinjo….ti pa 20 praznih.. onda svi mi ostali![]()
retardinjo te napravioDa igraš fudbal , zvao bi se Retardinjo….![]()
![]()
![]()
Nije jedan već dva posla… majko moja koliko si ti glup….retardinjo te napraviojes to na posao poranio.. da zaradis dnevnicu da se sakupi za kurvaluk
![]()
To se i meni prije mjesec otprilike isto desilo…Da li je neko u zadnje vrijeme slao SMS na Superoglasu, da može da vidi kontakt oglasa? Slao sam SMS sa 3 broja, međutim neće da mi dođe potvrda, da mogu vidjeti kontakt broj oglasa.
Ti si sigurno Hajko1971, ovo ti je drugi profil, jer isto pišete, isto psuješ svima kao on, svakom si loncu poklopac, nisi dao recenzije, samo si se onda svađao sam sa sobom da te ne provalimoretardinjo te napraviojes to na posao poranio.. da zaradis dnevnicu da se sakupi za kurvaluk
![]()
Ima li neka slobodna sad? Ako ima neko broj od neke jeftine kurave iz Sarajeva
tupavko, pokrij se i javi se kada zavrsis posao i izadjes iz rudnika.. da ti ciko da bonu buahahhaNije jedan već dva posla… majko moja koliko si ti glup….![]()
jebo ti sve svoje glupo i retardirano, ako si vec citao sve i uporedjivao, te ako si citao postove izmedju mene i napacenog Hajka, pa sa najmanjim IQ je trebalo da skontas da to nije niti moze bit ista osoba.. a ako te nesto vise zanima pitaaj bgte nemoj nagadjat.. no u jednom si u pravu, ima ih ovdje mnogo sa vise profila.. no sve i da je tako, sta dalje.. jesi osvojio neku nagraduTi si sigurno Hajko1971, ovo ti je drugi profil, jer isto pišete, isto psuješ svima kao on, svakom si loncu poklopac, nisi dao recenzije, samo si se onda svađao sam sa sobom da te ne provalimo
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|