🍌🍒 Rijeka 🍒🍌 ozbiljni oglasi bez ikakvih prijevara🍒
📍U gradu Rijeci Volim davati i primati užitak! Masirat ću te, opuštati te i davati ti vlažne poljupce. Nemam predrasuda…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad je pala u Zadar bila dosta dugo po Splitu nemam pojma posalji joj poruku al neznan ko bi otisao njojJeli netko zna nešto?![]()
📍U gradu Rijeci Volim davati i primati užitak! Masirat ću te, opuštati te i davati ti vlažne poljupce. Nemam predrasuda…www.oglasnik.hr
I? Šta kaže ? HahahaSad cu joj se ja javit da vidimo kako dise![]()
Di ćeš na to majko radodajkoJeli netko zna nešto?![]()
📍U gradu Rijeci Volim davati i primati užitak! Masirat ću te, opuštati te i davati ti vlažne poljupce. Nemam predrasuda…www.oglasnik.hr
Kaze 200eura a bon kad dodes kod nje anal oral bez doplata oral je 50e anal nisan pitao nebi joj ga gura bez u dupeI? Šta kaže ? Hahaha
Ima 50 ako ne i koju višeKoliko godina ima?
Zato što te traži da ga uslikaš i onda ga uplati sebi na aircashNije mi jasno ,šta oće postići s tim bonom? Dat joj ga kad se dođe do nje .
I to ti je ta foraZato što te traži da ga uslikaš i onda ga uplati sebi na aircash
Ali ova kaže ,tek kad dođe se u stan da se na ruke daje bon...hahahhI to ti je ta fora
Da mi nije žene ja bi te provuka,jbgEkipa ima li kakva domaca cura da masira ovako u kasnije sate?
Ahahaha ma di bi me provukaDa mi nije žene ja bi te provuka,jbg
Hahahahhah sve si mu objasniaDa mi nije žene ja bi te provuka,jbg
Kroz ruke ,najbolji san oko stopalaAhahaha ma di bi me provuka![]()
Evo i ja se mislim za sutra bili otišao.Jel bio ko kod drugarice?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|