Incest

Svi smo različiti, neko u nečemu uživa, neko u svačemu a neko niučemu. E ti što nisu u stanju da dožive zadovoljstvu ni učemu najveći kritičari nas "normalnih". Nije sex samo proširenje reprodukcije, seks j ponajviše zabava i uživanje. Ako osoba uživa u seksu pa se povjeri bliskoj osobi koja isto to želi a ti tu osobu voliš pa kako da je odbiješ.

Uvijek sam mastala o tati i da me jebe kad god pozeli medutim nista od toga. Ako ima neki perverzni stariji tata da me jebe u sve rupe i puni guzu, radi ono sve sta bi svojoj kceri nek mi se javi. Zg i okolica, bit cu tvoja poslusna mala droljica i bit ispunjena do kraja. Moze i odma sad

Uvijek sam mastala o tati i da me jebe kad god pozeli medutim nista od toga. Ako ima neki perverzni stariji tata da me jebe u sve rupe i puni guzu, radi ono sve sta bi svojoj kceri nek mi se javi. Zg i okolica, bit cu tvoja poslusna mala droljica i bit ispunjena do kraja. Moze i odma sad
Evo me i ovdje droljice, strog i autoritivan tata od 46g.,
uzivam u kaznjavanju neposlušnih kćeri, zestoko dobiju po guzici a najzlocestijima zacepim prljava usta debelim kurcem

Javi se...dobit ces sta zasluzujes

javi se da te mladi tata dobro izjebe

nikako da napisete sta bude kada se probudite buahahahahahh a ovaj derpe sto vas navlaci da se dopisujete sa njim... pa jeste li toliki retardi

Mene naprimjer pali a i maštam o tome da imam sex sa dvije sestre ali ne sa svoje dvije sestre da ne shvatite krivo. Da se međusobno ližu da ja jednu jebem dok ona drugoj liže i tako dalje.

Volio bi proćaskati sa nekom osobom koja je imala incest ili radi na tome da ga ima, samo najuža porodica tata mama sina ćeka. :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh