Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mogu dobiti tvoj kontakt?Znas sta ne jebe momcic nego novcic,tako da picke nema dzabe!
Ja sam do sada na forumu nailazio samo na riječi hvale za nju ali kada sam je kontaktirao nije pristala na suaret jer dolazim sam otprilike iz istog kraja kao i ona pa postoji mogucnost da se poznajemo.PLaniram da odem kod Sonje iz Lukavice pa me zanima jeli ima neko iskustvo sa njom.?
Koliki novcic treba da bude?Znas sta ne jebe momcic nego novcic,tako da picke nema dzabe!
Nisam ni tražio đabeZnas sta ne jebe momcic nego novcic,tako da picke nema dzabe!
Moze br. pp Novčić nije problem!Znas sta ne jebe momcic nego novcic,tako da picke nema dzabe!
Teška kao mora. Nadrndana i bezobrazna. Masaza ispod prosječna i na kraju te zadovolji rukama. Zaobilaziti u što širem luku.PLaniram da odem kod Sonje iz Lukavice pa me zanima jeli ima neko iskustvo sa njom.?
Ima li neko iskustva sa Enom trenutno u TuzliIma li neka cura Tuzla da mi date kontakt broj
Trazi x bon lafo kao prvi put, poslje za kesIma li neko iskustva sa Enom trenutno u Tuzli
Njene su slike, u faci je lijepa.Jesul njene slike , kakva je u faci , pise fetis na stopala kakva su joj , hvala
obrisan profilMnogi trazite broj od Mie, evo napravila je na EG profil konacno hahaha
Izvolite i uzivajte
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |