extomislav
Active member
Ako ti nisi bi ili gay i još ste tamo daZena i ja od sutra u hotel sport u Ivaniću! Ima li možda netko za zabavu ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti nisi bi ili gay i još ste tamo daZena i ja od sutra u hotel sport u Ivaniću! Ima li možda netko za zabavu ????
Ne solo samJesmo da .... Nisam naravno, nebi imao ženu da jesam... Vi ste par isto ?
Izvrstan, naročito ako se s nekim prije dogovoriš, ako ideš na blef može ti se posrećiti, a i ne mora.Dali ima ko kakvih info u vezi wellnesa 3b?
Gdje je taj wellnes?Izvrstan, naročito ako se s nekim prije dogovoriš, ako ideš na blef može ti se posrećiti, a i ne mora.
U DubraviGdje je taj wellnes?
Kaj je to javni wellnes, samo po dogovoru ili imaginarni?U Dubravi
Mislim da ti ide dogovor onom stranicom forbiden fruit ili na preporuku (nisam bio)Kaj je to javni wellnes, samo po dogovoru ili imaginarni?
Na google mi nudi ovo, navedeni br tel nije u funkciji, nema adrese, baca na neku stranicu za upoznavanje. Ma neka prevara.Mislim da ti ide dogovor onom stranicom forbiden fruit ili na preporuku (nisam bio)
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|