SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio sam rekao da više neću pisati recenzuju, ali za ovu damu moram Ona je Irena.
Tuširanje prije i poslje.
Higijena 10/10
Pušenje 10/10
Jebačinu koju sam imao s njom malo puta sam doživio u životo. 20/10. Ne gleda na sat niti mi govori koliko je vremena ostalo do kraja. Ne požuruje da što prije završim. Žena ne može biti ljubaznija prema mušteriji. Ljubaznost 20/10. Kad god dođe u Split nastojat ću da dođem kod nje. Sve druge s kojima sam do sad bio nisu njoj ni do koljena. Možda bliže njoj je Roxana i Eva Ukrajinka. Vjerojatno je to zbog godina koje imaju, pa imaju dosta iskustva i uživaju u seksu.

Bio sam rekao da više neću pisati recenzuju, ali za ovu damu moram Ona je Irena.
Higijena 10/10
Pušenje 10/10
Jebačinu koju sam imao s njom malo puta sam doživio u životo. 20/10. Ne gleda na sat niti mi govori koliko je vremena ostalo do kraja. Ne požuruje da što prije završim. Žena ne može biti ljubaznija prema mušteriji. Ljubaznost 20/10. Kad god dođe u Split nastojat ću da dođem kod nje. Sve druge s kojima sam do sad bio nisu njoj ni do koljena. Možda bliže njoj je Roxana i Eva Ukrajinka. Vjerojatno je to zbog godina koje imaju, pa imaju dosta iskustva i uživaju.

Higijena 10/10
Pušenje 10/10
Jebačinu koju sam imao s njom malo puta sam doživio u životo. 20/10. Ne gleda na sat niti mi govori koliko je vremena ostalo do kraja. Ne požuruje da što prije završim. Žena ne može biti ljubaznija prema mušteriji. Ljubaznost 20/10. Kad god dođe u Split nastojat ću da dođem kod nje. Sve druge s kojima sam do sad bio nisu njoj ni do koljena. Možda bliže njoj je Roxana i Eva Ukrajinka. Vjerojatno je to zbog godina koje imaju, pa imaju dosta iskustva i uživaju.
Ah kako malo triba da zaboraviš Vitoriju, a volio si ju...

Higijena 10/10
Pušenje 10/10
slažem se, bio isto kod nje ovo ljeto, jedna od najboljih

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh