To je Layla/Nataly sa EGEA ova Tajanstvena kurava sto se predstavlja na CoL ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je Layla/Nataly sa EGEA ova Tajanstvena kurava sto se predstavlja na CoL ?
Nikad meni nije odg..milion puta pisao jojTraži fotografiju - to mi se nikako ne šalje. A i teže je za dobiti je.
Radi,ali kako doci do njeIma li neko kontakt od Vesne Maksimovic ako je istina da radi i ona
Tj ne sa col-a,nego sa ege-aJe li iko ikako stigao do ove ,,Ala" sa col-a?neka bjeloruskinja,izgleda kao da bi mogao biti pravi,nije neka nerealna ponuda..a cini mi se da se vec oglasavala
Docemo automRadi,ali kako doci do nje![]()
Radi li snjeza analNe znam za Katy, ali za Snjezu sad u subotu bio drugi put. Ima grudi, dupe, tijelo nije kao u manekenke ali po meni je extra...Nije odvratna, ljubazna je,nasmijana i ne pozuruje da jedva čeka da se zavrsi.
Ne radiRadi li snjeza anal
I meni je trebalo dugo da dobijem odg, i onda slika kao... jbtg.Nikad meni nije odg..milion puta pisao joj
Ma poslo bi sliku ja sta ima vezeI meni je trebalo dugo da dobijem odg, i onda slika kao... jbtg.
Cuj to navodno je bili spopadali neki likovi mozda zato se tako i zove na sajtuTo je Layla/Nataly sa EGE
Bio tu na starcevici kod Baze cafe zgrada pored,samo usao i izisao debela, ninasta ne lici + staraImate kinezkinje na dve lokacije u blizini Rebrovačkog mosta je mladja i bolja nego ona iza centruma na Starčevici. Navodim ni ona nije nesto bucka je u pitanju ali je mladja.
Klasika…ugovorila sa puno ljudi jer zna da ce se vecina okrenuti pa mozda bar jednog uhvati da hoceBio tu na starcevici kod Baze cafe zgrada pored,samo usao i izisao debela, ninasta ne lici + stara
A ispred red muskaraca cekaju.
Ljudi se udaraju ramenima koja je guzva,sve pozvala u isto vrijeme,i kako ko udje tako izadje
Ta iza baze ne valja nista ima na dve lokacije ima kod rebrovačkog mosta. Ova nije nesto ali bolja je od one stare iza baze.Bio tu na starcevici kod Baze cafe zgrada pored,samo usao i izisao debela, ninasta ne lici + stara
Ljudi se udaraju ramenima koja je guzva,sve pozvala u isto vrijeme,i kako ko udje tako izadje
Sto se tice gužve juce sam isao i kod jedne i kod druge. Nikoga nije bilo niti sam čekao. Kod one iza baze sam se okrenuo i otisao . A kod druge kod rebrovačkog (moj market) sam bio. Navodim nije ni ona nesto ali je bolja od stare iza Baze.Bio tu na starcevici kod Baze cafe zgrada pored,samo usao i izisao debela, ninasta ne lici + stara
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|