SHEMALE & TRANSICE - Preporuke i recenzije

Moze li pomoc je li to ova sto je sada u Beogradu?
Kao da je menjala ime?
Jer kad se klikne na link ovaj koji si kacio ne otvara nista, a bas lici na ovu Antonela Monteiro.

Vec sam pitao kod kolege ali ne znam ko ce pre videti a isao bih danas. Vise sam pasivan sto znaci da treba sto ranije ocigledno.
Odlicna je,bio sam kod nje. Ja sam joj pusio,aktivna je maksimalno. Nije jos se spustio ni u jednom momentu,bio sam u 23h. I mislim da je vise aktivna nego pasivna,neces pogresiti

Recenzije Isis Machado:

Živi i putuje sa Antonelom. Za razliku od Antonele, Isis je prava aktivka. Alatka je velika i debela. Isis ima sičušno ženskasto tijelo. Meni je razvalila šupče. Za onog ko traži čistu aktivku ova je pravi odabir. Minus - katastrofalno loš engleski, ne razumije ni qurca bez translatora. Cijena 100€ za 20 minuta.

Ocjene:
Izgled 8/10
Seks 8/10
Stan 7/10
Za Isis ne znam ali Antonela je maksimalno aktivna provereno.

Za Isis ne znam ali Antonela je maksimalno aktivna provereno.
Isis je puno jača aktivka od Antonele. Antoneli sam morao pušit qurčić da joj se uopće digne, da ne spominjem smrad od cigareta iz njenih usta što sam osjetio.
Isis mi ga je zabila da sam zajauknuo. K tome, Isis ima qurčinu veličine stvarnih XL, debelu.
Ko hoće guženje, Isis je neuporedivo bolja.

Isis je puno jača aktivka od Antonele. Antoneli sam morao pušit qurčić da joj se uopće digne, da ne spominjem smrad od cigareta iz njenih usta što sam osjetio.
Isis mi ga je zabila da sam zajauknuo. K tome, Isis ima qurčinu veličine stvarnih XL, debelu.
Ko hoće guženje, Isis je neuporedivo bolja.
Isis necu komentarisati ne znam,Antonela cista uredna mirisljava svo vreme joj dignut i nema mali kurac.

Recenzije Emilly Japa:

Trenutno u Zg jedna od najboljih TS. Cijena 100€ za pola sata, Trudi se da udovolji klijentu i za razliku od ostalih TS priča na solidnom engleskom. Ovaj put sam napustio moju standardnu ulogu razguženog, pa sam odlučio dotičnu razguzit pošteno. Promijenili smo više poza, na kraju sam je torpedirao u sise. Ugodna atmosfera, preporučam.

Ocjene:
Tijelo 8/10
Seks 8/10
Stan 8/10

😀

To je Antonela i nije XXL nego M, također ima problem održanja erekcije, dakle za tebe je ova promašaj. Bolje uzmi kolegicu Isis, ona je prava aktivka XL.
Lažeš, ne znam zašto! Odvratni starče! Imam nekoliko klijenata u Zagrebu i svi znaju istinu! Ne pušim cigarete i ne dopuštam klijentima da puše kod mene! Aktivan sam i doista ostajem uspravan!!! Imam mnogo pasivnih klijenata koji me vole!

Mislim da je ovaj profil "Antonela" lažan. Dotična je u Bg, a prati hrvacki forum, k tome piše na hrvackom. Usput, fisting je dobra stvar. To bi trebalo uvesti obavezno u dodatnu ponudu, kako kod žena, tako kod TS.

Mislim da je ovaj profil "Antonela" lažan. Dotična je u Bg, a prati hrvacki forum, k tome piše na hrvackom. Usput, fisting je dobra stvar. To bi trebalo uvesti obavezno u dodatnu ponudu, kako kod žena, tako kod TS.
Nao é fake seu idiota, sou eu a antonela! Voce é um idiota nojento mentindo sem motivos! Seu lixo. Mas eu ja tenhos meus clientes que sabe que sou real nao adianta menti seu lixo

A Isis é uma actitrix muito mais forte que a Antonela. Tive que chupar o pau da Antonela para deixá-la dura, sem falar no cheiro de cigarro que saía da boca dela, que eu conseguia sentir.
A Isis enfiou com tanta força que eu gemi. Além disso, a Isis tem um pau do tamanho de um tamanho GG, grosso.
Se você quer um abraço, Isis é incomparavelmente melhor.
Isis mi je prijateljica i ima kurac iste veličine kao i ja! Ne znam zašto širiš toliko laži! A mrzim cigarete! Lažljivice!!! Ponavljam, imam mnogo pasivnih klijenata koji me vole!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh