Samo masaža i drkanje. Ali uživo je katastrofa, debela, ružna, sise vise kao u neke babe. Ona jeste prijatna ovako, ali jako loše radi.koliko si platio i koliko dugo? jel bilo neceg sem ruke?
prosli komentar je greska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo masaža i drkanje. Ali uživo je katastrofa, debela, ružna, sise vise kao u neke babe. Ona jeste prijatna ovako, ali jako loše radi.koliko si platio i koliko dugo? jel bilo neceg sem ruke?
prosli komentar je greska
Dzabe brate, iskljucila telefon i uklonila oglas. Nadam se da ce se vratiti..Koliko sta kosta? Koliko je rucna koliko oral a koliko kontakt?
Ima ih na seeking pun kurac, ko gazele lepršajuAko neko cita ko bi mogao da nam pomogne,zasto u Srbiji nema crnkinja pravih iz afrike
Ne kapiram koj vam kurac, pišete memoare iz četeresturske, niđe veze. Ni tel n link ništa. Te devojke/žene pitanje dal su među živima...Br. telefona koji imam nije aktivan. Verovatno je promenjen.
Probaj sa pretragom po naslovu oglasa, pa ako sa druge strane dobiješ ribu sa opisanim karakteristikama, velika verovatnoća je da je to ona...
Zar je na njenom oglasu stvarno taj broj telefona??
Lepo izgleda, možda malo jača dole, sva je u silikonima, gravitira po A bloku i Belvilu, usluga jako loša, radi kao na silu.
![]()
Masaza za tebe.Centar. | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Senzualna masaza celog tela, i kompletna usluga(klasika,oral) ,vitka,lepa plavusa,grudi 5( slikoni),LICNE FOTOGRAFIJE(fotke su NOVIJE,nisu neke od pre 5 godina, fotkane u septembru,oktobru 2024 i martu,aprilu 2025 godine ),usluga iskljucivo kod mene u prijatnom ,klimatizovanom...seksi-adresar.co
Proverena kurva matora, ima ja mislim oko 60 godina, silikoni u sisama i ustima, izuzetno mršava, 70e pola sata, dobro pušenje i dobar seks, može bilo koja poza, završnica u usta. Nju sam jebo 20 puta do sada. Prvi put pre 5 godina, mada mnogo je smršala u zadnje vreme, pre mi je bila topina, sećam se da sam je prvih par puta uništavao od kurca, premašim pola sata ništa ne opominje, samo je bombardujem.
bila musko nekad...jbg zato visoka
Kristina Ferari, nekad bila muško, sad prava ribetina. Visoka oko 182, ja sam 191, telo baš lepo, zategnuta, mirišljava, sise silikoni jedna dobra petica. Puši bez kondoma ali nema završnice u usta, jebe se odlično u svim pozama, maštovita i posvećena. Pola sata 50e
Oces reci da je pre-op?
Kristina Ferari, nekad bila muško, sad prava ribetina. Visoka oko 182, ja sam 191, telo baš lepo, zategnuta, mirišljava, sise silikoni jedna dobra petica. Puši bez kondoma ali nema završnice u usta, jebe se odlično u svim pozama, maštovita i posvećena. Pola sata 50e
Post-op sam mislioOces reci da je pre-op?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|