nicoleta37opet
New member
tko to zna,ali vidim da je tebi tvj pravopis omogučio da doguraš do ljubavnog oglasnika da bi mogao vrijeđati ljude,stvarno nenadmašan uspijeh,uživaj...Daleko je u životu dogurala zahvaljujući toj žrtvi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tko to zna,ali vidim da je tebi tvj pravopis omogučio da doguraš do ljubavnog oglasnika da bi mogao vrijeđati ljude,stvarno nenadmašan uspijeh,uživaj...Daleko je u životu dogurala zahvaljujući toj žrtvi![]()
Vrijeđanje je puno sirovije. Volim misliti za sebe da trolam ilitiga podjebavam.tko to zna,ali vidim da je tebi tvj pravopis omogučio da doguraš do ljubavnog oglasnika da bi mogao vrijeđati ljude,stvarno nenadmašan uspijeh,uživaj...
Znači ...šteta para za ipsilon i gužve na tunelu?Bio na Punti,mnogo ljudi,akcija
O%
Znači ...šteta para za ipsilon i gužve na tunelu?
Koja crvena baba neka ilibome je sad bila akcija u sumici, jedna crvenokosa je popušila svakome tko je došao blizu
Ti koji joj lajkaju mnogo su sretni, žive svoj san drkajući na divljoj nudističkoj plaži. Kad nema akcije na plaži padaju u tešku depresiju.Vrijeđanje je puno sirovije. Volim misliti za sebe da trolam ilitiga podjebavam.
Daješ li pičke ovima koji ti lajkaju komentare tu?![]()
A zašto ti pratiš grupu punta križa sex? Zašto zlato moje? A šta tebe jebe?Ti koji joj lajkaju mnogo su sretni, žive svoj san drkajući na divljoj nudističkoj plaži. Kad nema akcije na plaži padaju u tešku depresiju.
Radi sociološkog istraživanja.A zašto ti pratiš grupu punta križa sex? Zašto zlato moje? A šta tebe jebe?
Da se ubacimo - meni je zakon to Otkrivenje koliko muških jadnika hoda okolo nas.A zašto ti pratiš grupu punta križa sex? Zašto zlato moje? A šta tebe jebe?
Bilo bi čudo da se ti nisi ubacio...već sam mislio da će ovo proći bez tebe...jaraneDa se ubacimo - meni je zakon to Otkrivenje koliko muških jadnika hoda okolo nas.
Jarani bi bili da ste se ikada pojavili u Njivicama i da sam ti oplodio ženu...ovako samo laješ na mjesecBilo bi čudo da se ti nisi ubacio...već sam mislio da će ovo proći bez tebe...jarane
Baš šteta što je tupani ne uzmu da bude Dj, to bi bilo top. U sloveniji je napravila odličnu atmosferunije,samo se slikala gore,gledalasam ju i tamo je bila možda 3 minute
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|