Ja bi joj dao i 600€ da ponovimo druzenje
Eh da mi je znat čime se vas 2 bavite kad ste spremni toliko love za malo druženja spremni dat.Ja ću joj ipak dat 1000 e
Da ne ispadne da sam sirotinja i da nemam 200 e u džepu!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi joj dao i 600€ da ponovimo druzenje
Eh da mi je znat čime se vas 2 bavite kad ste spremni toliko love za malo druženja spremni dat.Ja ću joj ipak dat 1000 e
Da ne ispadne da sam sirotinja i da nemam 200 e u džepu!![]()
I koji tebe kurac boli za to, kakve to veze ima sa ponudom određenog proizvoda, i logičnije je da kod kurvi idu 'neozbiljni' ljudi nego da idu 'ozbiljni' koji su oženjeni pa da varaju ženu i djecu!Ja sam onak 1000% uvjeren da je ovaj forum pun prištavih podrumaša od 35-50g koji zive kod mame i tate i cijelu placu trose na kurve jer nemaju nikakvih troskova u zivotu. Mozda 5% ozbiljnih ljudi s novcima.
Netko se pronasao haha, treba vas sve tucI koji tebe kurac boli za to, kakve to veze ima sa ponudom određenog proizvoda, i logičnije je da kod kurvi idu 'neozbiljni' ljudi nego da idu 'ozbiljni' koji su oženjeni pa da varaju ženu i djecu!
čitam malo tvoje komentare i vidim da si degenerik, nisi kod kurve bio jer bar bi jednu recenziju napiso; mislim da imaš više računa i da si klasična kretenčina.Netko se pronasao haha, treba vas sve tuc
Kad vec citas onda slobodno odvrti do 2-3 godine unazad i imas sigurno 15-20 recenzija cura, al vidi se da si kreten i mislim da si kreten pa nemam pojma ni zasto odgovaram, al eto, nek se nađe :*čitam malo tvoje komentare i vidim da si degenerik, nisi kod kurve bio jer bar bi jednu recenziju napiso; mislim da imaš više računa i da si klasična kretenčina.
Pa bio ti je oglas na ege u Beogradu. 500€Steta sta ne radi vise
Dali se Melanie Francetic kara za pare jel zna netko?
Crystal javi mi se za dogovor...Da, hoću, samo ako se to koze staviti na EGE-u![]()
cura se zove Julija DiamondPa sta je na kraju s njom di je bavi li se jos time ili samo snima za onli fans
Ovu Melanie Francetic bi isto bilo dobro kresnut mala je top
Bit će da se samo po Beogradu da se karaNe radi vise za "javnost", nasao joj baka prase elitne sugar daddyje sta bi drugo bilo
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|