JOj Markane, i na busu pise Lasta pa ne leti, musko si, znas sta muskarci najvise vole pricati i siriti kada ih neka djevojka u necemu iznervira ili sta god, kao sto maloprije rekoh, imam sve dokaze na papiru da sam totalno cista i uredna i slobodno se javi na viber da ti posaljem dokaz, ne pravdam se ali zelim da rascistim dezinformacije. Rekoh zasto sam se povukla imam precih stvari trenutno kada to porjesavam 99% cu poceti opet s ovim, i da za vas sto govorite krmaca debela blabla, gledajte ljudi ni vi niste savrseni daleko od tog, svako ima svoj ukus neko voli niske visoke mrsave a neko debele, ako se vama to ne svidja pojedinima ne znaci da ce i ostalima to praviti problem, ko voli nek izvoli, samo je malo glupo pricati da ja imam nesto a nemam, mislim stvarno imam ljude koji me cekaju koji su bili samnom i po 10 x i nikada nikakvih problema imali nisu, jer da jesu prvo bi to otislo na njihovu zenu, ali ne, jer sam potpuno cista i to cu jos sad napisati i to je to. I ne zovem se pravo Dorotea to sam stavila jer mi je prvo palo na pamet. To nije ni bitno ali eto da naglasim.