Koliko para i di je lokacijaPušenje je sa kondomom
Ali je akcija top
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko para i di je lokacijaPušenje je sa kondomom
Ali je akcija top
Koliko para i di je lokacija
Domaća?100/200
Nikole Tesle
Nudi i anal za 50
I nisam se pokajao. Čak je pušila bez, valjda sam joj bio simpatičan. Samo me zajahala, i nije se skidala. Dobro sam prošao heheStari nećeš požaliti ako odeš kod ove je da puši sa kondomom ali odlična je ženska
Bio ja neki dan…tijelo onako, malo jaca nego na slikama ali ok u odnosu na druge. Cice male ali prirodne. Ljubi se lagano nesto u usta izbjegava, dala je gurnuti prst, pica onako ok nije siroka, draga je ali malo kao sramezljiva. Total 7/10, ne zove da bih ponovio ali pola sata 100€ skroz ok. Pusi bez ali nije neka vjestina ponavlja jedno te isto pa krene jako drkati. Mos ga zabijati do kraja ne zali se ali nije bas da uziva.
Koji kvart ?Bio ja neki dan…tijelo onako, malo jaca nego na slikama ali ok u odnosu na druge. Cice male ali prirodne. Ljubi se lagano nesto u usta izbjegava, dala je gurnuti prst, pica onako ok nije siroka, draga je ali malo kao sramezljiva. Total 7/10, ne zove da bih ponovio ali pola sata 100€ skroz ok. Pusi bez ali nije neka vjestina ponavlja jedno te isto pa krene jako drkati. Mos ga zabijati do kraja ne zali se ali nije bas da uziva.
Odmah priko mosta.Koji kvart ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |