BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ja ne radim sranja ako je cura korektna, ali ako se pravi glupa, ako izmislja, ako hoće moje novce besplatno... E onda radim sranja, I onda mi puca kurac da licu ja nekome dati po pički ili će meni netko dati po pički.

Ono što taj lik i ta cura trebaju znati jest da ću i idući put napravit šaranje ako me se proba jebat u glavu.

Plus, taj lik i cura bolje neka odmah glavom bez obzira bježe iz tog stana i mjesta jer ću se vratiti a kad se vratim onda je belaja.

Jbt kako se nazivciram na te glupače, na fejk oglase, na to da te netko pokušava napraviti konjem, mamu ti jebem!
Nećeš ti dat nikome po pički, nego ćeš ti vidit boga svoga ako me još jedna kod koje sam prethodno bio nazove da joj zovem pandure kad se zaključaju od vas drkaroša koji im otimate novce jer ne možete jebat pa ste isfrustrirani. Drugi put kad me neka takva nazove da joj zovem pandure upomoć, neću zvat pandure nego ja osobno dolazim. Brže ću stić od pandura pa češ vidit šta znači belaj.

Bio kod ovog curetka. Mala je iz Ukrajine, ima 23 iako izgleda kao da ima 18-19. Zgodna, mlada blesasta djevojčica. Mršava, sise 2, slatki mali pičić. Pušenje loše jer stavlja malo vise od glavića. Sama kaže "I'm bad prostitute". Ne buni se na poze. Lijepi pogled zguza. Ne da anal, iako joj guza zove da joj se metne.
Cijena 100/150, ali...
Iza svega stoji tužna priča pa ti dođe žao.
Mala Rachel to radi jer hoće laku lovu i putuje svijetom, a kod ove nije taj slučaj.
Ima svjetlo smeđu, skoro plavu, kosu, ali je definitivno ona na slikama

Bio kod ovog curetka. Mala je iz Ukrajine, ima 23 iako izgleda kao da ima 18-19. Zgodna, mlada blesasta djevojčica. Mršava, sise 2, slatki mali pičić. Pušenje loše jer stavlja malo vise od glavića. Sama kaže "I'm bad prostitute". Ne buni se na poze. Lijepi pogled zguza. Ne da anal, iako joj guza zove da joj se metne.
Cijena 100/150, ali...
Mala Rachel to radi jer hoće laku lovu i putuje svijetom, a kod ove nije taj slučaj.
I koja je tužna prica? 🤔

Cijena 100/150, ali...
Jel to ekipa od Barbi javi se ženska koja vodi pa te usmjerava

Prvotno sam mislio kontaktirati Gaby, ali vidio sam da da je otišla u Rijeku, jebiga, no možda se vrati u Zagreb da je opet pokušam kontaktirati. Nakon toga kontaktirao plavušu Claru, ali nije bilo odgovora premda mi je poruka uredno isporučena.
Nakon toga kontaktirao
Međutim opet me nije dočekala djevojka sa slike, nego ova

ili barem njoj slična, jer ta koja me dočekala izgleda jedva prosječno. Ni guzica ni sise joj nisu čvrste, premda je mlada. Nije mi ponudila da se istuširam, pa je pitanje koliko drži do higijene mada nisam nanjušio nikakve neobične mirise.
Akcija je bila preko kurca, i dok sam je jebao počeo zvoniti jebeni alarm, a gledao sam na sat nije isteklo vrijeme i ja je usprkos alarmu nastavio jebati, a ona okretala glavu malo lijevo malo desno i jedva sam svršio.

Dosta mi je "istraživanja" idem sad samo kod onih koje imaju dobru recenziju ovdje ili na EGE-u. Kontaktirat ću opet Claru i zvat ću plavokosu iz P.O. ako objavi oglas, valjda ću jednu od njih dvije uspjeti "uloviti"

Prvotno sam mislio kontaktirati Gaby, ali vidio sam da da je otišla u Rijeku, jebiga, no možda se vrati u Zagreb da je opet pokušam kontaktirati. Nakon toga kontaktirao plavušu Claru, ali nije bilo odgovora premda mi je poruka uredno isporučena.
Nakon toga kontaktirao
Međutim opet me nije dočekala djevojka sa slike, nego ova

ili barem njoj slična, jer ta koja me dočekala izgleda jedva prosječno. Ni guzica ni sise joj nisu čvrste, premda je mlada. Nije mi ponudila da se istuširam, pa je pitanje koliko drži do higijene mada nisam nanjušio nikakve neobične mirise.
Akcija je bila preko kurca, i dok sam je jebao počeo zvoniti jebeni alarm, a gledao sam na sat nije isteklo vrijeme i ja je usprkos alarmu nastavio jebati, a ona okretala glavu malo lijevo malo desno i jedva sam svršio.

Dosta mi je "istraživanja" idem sad samo kod onih koje imaju dobru recenziju ovdje ili na EGE-u. Kontaktirat ću opet Claru i zvat ću plavokosu iz P.O. ako objavi oglas, valjda ću jednu od njih dvije uspjeti "uloviti"
Lokacije je Draškovićeva, a pola sata je 100 eu. Nisam nikog drugog vidio ni čuo, no ne vjerujem da je tamo sama jer je apartman preveliki za jednu osobu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh