ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni linija zauzeta
Nikako je dobit
A ja je zva par put i nikako se nije javila
Onda san posla por i iz prve mi je pocela pisati na engleskon jeziku i ka da ne prica hrvatski nego engleski(a neko kaze da kad se javila da normalno prica hrvatski) i pos mi je sliku i ove sise na oglasu i faca nisi njene 99%
Sad vise nista ne kuzin,a dala mi je adresu tamo negdi okolo melade nikole jaksica da stoji

Aeee jbt bice 50-60€ a vec za 70€ imas po 20 min sexa za naci
Pa ko je tu lud onda
Što se čudite, baba je tu već više od 10 godina, cijena je ko I u kunama kad je radila, nema sexa, izdrka ti ga rukama, stopalima ili među sise...to je to prije je znala i izmasirat dobro pa se i zato išlo kod nje, sad je već ostarila jbg...ko voli nek izvoli

Jel bar ima sise kakve
Imaš moje poruke ranije, sve ti piše, prije je dobro izgledala, iskvarcana i dosta utegnuta, sise ima veće, prije 5-6 godina je odlično masirala kad me nešto boljelo, znao sam i po sat-dva ostat a platio sam 400-600 kn, možeš je dirat svugdje samo neda po sisama i dolje oko pičke, uvijek je uredna i drži do higijene maksimalno, nijednu kurvu nisam vidio da je tako uredna u Zadru ko što je ta stara, samo jebiga, jebat se neda, ali nuru masažu u Zadru sličnu ko kod babe nećeš naći, samo što ne ide u kompletu...

Imaš moje poruke ranije, sve ti piše, prije je dobro izgledala, iskvarcana i dosta utegnuta, sise ima veće, prije 5-6 godina je odlično masirala kad me nešto boljelo, znao sam i po sat-dva ostat a platio sam 400-600 kn, možeš je dirat svugdje samo neda po sisama i dolje oko pičke, uvijek je uredna i drži do higijene maksimalno, nijednu kurvu nisam vidio da je tako uredna u Zadru ko što je ta stara, samo jebiga, jebat se neda, ali nuru masažu u Zadru sličnu ko kod babe nećeš naći, samo što ne ide u kompletu...
Al odradi barem manualca

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh