Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Poz ekipa,kolegica se pocela bavit jebavanjem za pare, pa je ovo i oglas ujedno, mlada milfara, 21god,crna kosa,mogu i sliku poslat.
Broj moze u dm,okolica vž, pošto je puno drkanzija tu, koji bi i slike zicali, broj šaljemo za siću, ko voli nek izvoli, dapace kasnije bude umanjeno(da bude fer) , pošto je tek to sve pocetak.
Javite se.
O martince nema lovice, nećeš tu krasti ljudima lovu smrade lazljivi

Poz ekipa,kolegica se pocela bavit jebavanjem za pare, pa je ovo i oglas ujedno, mlada milfara, 21god,crna kosa,mogu i sliku poslat.
Broj moze u dm,okolica vž, pošto je puno drkanzija tu, koji bi i slike zicali, broj šaljemo za siću, ko voli nek izvoli, dapace kasnije bude umanjeno(da bude fer) , pošto je tek to sve pocetak.
Javite se.

Martine, vidi se da si fin, nesebičan i lijepo odgojen dečko, pa te molim da mi u DM pošalješ svoj IBAN da ti prebacim barem 200 € za prvu ruku.

P.S. slike i broj moba od tvoje sestrice ne trebam, to pošalji potrebitima 😎

ima li ko iskustva s gospodjicom sto je bila na seekingu s ljubav je na selu? nekad sam se davno dog s njom ali nismo se uspjeli uganjati s terminima (puno putuje) ali sada sam na pragu dogovora pa da vidim vasa misljenja

Da li je neko slučajno imao iskustva sa devojkom upisanom kao Anaanica iz Beograda na seekingu? Već neko vreme sam u kontaktu sa njom, ali mi deluje kao da je više različitih devojaka iza profila. Čak mi je ona/neka od njih nudila i varijantu sa dve devojke što mi je malo sumnjivo. Ako je neko imao slična iskustva, značilo bi mi da znam da li da zaobilazim

Da li je neko slučajno imao iskustva sa devojkom upisanom kao Anaanica iz Beograda na seekingu? Već neko vreme sam u kontaktu sa njom, ali mi deluje kao da je više različitih devojaka iza profila. Čak mi je ona/neka od njih nudila i varijantu sa dve devojke što mi je malo sumnjivo. Ako je neko imao slična iskustva, značilo bi mi da znam da li da zaobilazim
daj kontakt od nje

Samo da napomenem, na Seeking-u su se pojavila dva profila koja jaaaaako odudaraju od zagrebačkog prosjeka. Obje su već ranije bile tu, sad su opet, pa ih pokušajte uhvatiti dok ne nestanu. Jedna od njih je Gabi (ranije se pojavljivala kao Gabrijela) a druga Tajna. Već sam napisao ponešto detaljnije o njima, pa se neću više ponavljati.
Tajna je ok žena, doduše precijenila se debelo i 500e ne vrijedi nikako. Gabi mi je jedno od tri najgora iskustva na Seekingu ikad...a član sam s prekidima već 7 godina. Ovo je samo moj osvrt i iskustvo, a imam ga sa obje.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh