Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam iskustvo sa doticnom damom. Nije fejk. Trazi 250 eura za 2 sata i ne gleda na vrijeme. Ima svojih robova, medju kojima sam i ja. Nisam za seanse, nego kao rob. Prelijepa je i sexy cura i nije udana.Koliko mogu procijeniti sa slika izgleda da ima silikonske sise, a to ne volim. Lice (i stopala) je doista lijepo. Je li pokaziva međunožje u akciji (je li možda dlakava). Loži me pomisao da me ovakva sveže, ali mora imati dlakavo međunožje da bi me uzbudila kvalitetno.
Ima li na tom fetlife-u kakva mlađa dlakava sa prirodnim sisama?
A što je uključeno u
A što je uključeno u tih 2 sata?
.
Ono sto dogovoris. Postuje limite i granice roba. Ali ako joj sluzis kao kucni rob i sl. ne naplacuje ti to. Jednostavno joj sluzis.A što je uključeno u tih 2 sata?
Cijena je prenapuhana , djevojka je prijatno kulturno , al licno sam bio na dogovorenom terminu u toku dana, djevojka je prosjecnog izgleda ima lepo telo , al mana je sto u stanu ima pas zbog kojeg sam odmah napustio i prekinuo seansu plus dosta neuredan prljav prostor mi je odmah pokvario sve planove, tako da sam napustio , mana previse tetovvaza ko voli neka izvoli uzivo je dogovor korektan al u svemu ima mana meni se ne svidjaju te stvariA što je uključeno u tih 2 sata?
a koja je to i di je?Je l probao netko scat s Nikili?
www.kd-blackrose.org
ljubavni-oglasnik.net
Kako je već između sub-a i rob-a ogormna razlika vidim da je ovo fail...Dominantna sam dama, 45 godina, sa iskustvom, iz Zagreba, trazim submisivne muskarce (robove) koje bi dominirala, uvjet je da imate ili organizirate svoj prostor
Javite se na gospodaricanosenorublje@gmail.com
pa ćim netko piše lifestyle BDSMIspricavam se ak ne netko vec negdje pitao ali nisam nasao...
![]()
Domina
Domina traži iskusne robove za služenje Tražim isključivo iskusne, disciplinirane i mentalno stabilne robove. Ako nemaš iskustva, ne javljaj se. Ako postavlwww.oglasnik.hr
Dal ima itko kakvi informacija?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|