TheManWhoSoldTheWOrld
Active member
Sve +63 fakeZna netko mozda koja zenska se krije iza svih ovih +63 brojeva u Porecu? Sigurno je samo jedna, pa ako netko moze podjelit koja. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve +63 fakeZna netko mozda koja zenska se krije iza svih ovih +63 brojeva u Porecu? Sigurno je samo jedna, pa ako netko moze podjelit koja. Hvala
Hvala, mislio sam da je iza svih tih profila ipak jedna. Ima koja da nije fake u Porecu?Sve +63 fake
Moraš dogovoriti 2xshots ili više. I da potrdi sve servise prije izvadiš novac. Ako ne razumije - upotrebi app za prevod ili se okreni. Nije lako jer razmišlja donja glava!
Kao da idem u autoservis a ne na kurvuMoraš dogovoriti 2xshots ili više. I da potrdi sve servise prije izvadiš novac. Ako ne razumije - upotrebi app za prevod ili se okreni. Nije lako jer razmišlja donja glava!
Zao mi je sto si imao takvo iskustvo, meni je od dolaska do odlaska bila top cura po ponasanju, higijeni, surađuje, vesela, vedra, trudi se.Evo jučer po preporuci posjetio curu ali sam imao jako loše iskustvo ....
Nakon 10 minuta sam se pokupio jer cura nije surađivala i odbijala usluge od početka izbjegava dodire ljubljenje i kad krenem nešto ona nešto fantazira ostavio 50 eura i odjebo
Jesu prave cure na slikama?
Agencija pretty dolls je nova agencija ili je bivša agencija crazy drive club.
Vidim da su cure u toj agenciji koje su bile prošle.godine u crazy drive club.
Ima li netko iskustva sa agencijom pretty dolss.
E to stvarno ne znam i ja bih volio znati .Jesu prave cure na slikama?
Ne nasjedaj, sve su lažni profili, odnosno možda je jedna ženska u Puli i to neki kršE to stvarno ne znam i ja bih volio znati .
Ako to nastavak stare agencije i cure prave onda je usluga vrhunska.
Stariji članovi foruma znaju o čemu pričam.
Da, CDC se podjelio na Pretty Dolls (fokus na balkan / vidim najviše makedonija i budva/tirana...malo Italija) i još neku agenciju (koja je uglavnom fokusirana na emirate/bliski istok) - sa lokalne IP adrese vidiš samo dio cura, za vidjet cijeli portfelj ti treba VPS (i promjene lokacija). Nisam još probao (upravo sam saznao/pročitao), ali rekao bi 99% da su cure stvarne... probam, pa javim... I mislim da je ova Danijela već bila u Puli (i to nedavno, u nazad godinu dana - ne znam dali se ko sječa i dali je probao)...
Agencija pretty dolls je nova agencija ili je bivša agencija crazy drive club.
Vidim da su cure u toj agenciji koje su bile prošle.godine u crazy drive club.
Ima li netko iskustva sa agencijom pretty dolss.
Dada to ti je hana sta dolazi malo malo u Pulu top je idi ja sam bio nedavnoNetko probao?
![]()
Marijana Pula - Seks - Ljubavni oglasnik
MARIJANA smještena u Puli , nova HRVATICA provodi sezonu u Puli i želi da vas upozna 26 godina +385 91 980 2524ljubavni-oglasnik.net
Prošle godine bile Lory i Ariel.Da, CDC se podjelio na Pretty Dolls (fokus na balkan / vidim najviše makedonija i budva/tirana...malo Italija) i još neku agenciju (koja je uglavnom fokusirana na emirate/bliski istok) - sa lokalne IP adrese vidiš samo dio cura, za vidjet cijeli portfelj ti treba VPS (i promjene lokacija). Nisam još probao (upravo sam saznao/pročitao), ali rekao bi 99% da su cure stvarne... probam, pa javim... I mislim da je ova Danijela već bila u Puli (i to nedavno, u nazad godinu dana - ne znam dali se ko sječa i dali je probao)...
Jel se javlja na telefon tj poruke?Dada to ti je hana sta dolazi malo malo u Pulu top je idi ja sam bio nedavno![]()
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|