BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Prema najavi bio u Olivije na sat vremena odnosno ostao čak i dulje

Ono šta vidite na slikama pa puta 100, masu ljepša uživo, predivna duga crna kosa, cura je miks azije i brazila (objašnjava da joj je pola familije iz japana, a pola iz brazila), ovakvo nešto osobno još nisam posjetio, jednostavno je morate vidit uživo

Perfektan engleski, ona jako slatka, mirišljava, baš ono normalna cura, može se i otuširat, pita te želiš li pušenje bez ili sa, u svakoj pozi pita je li sve ok i treba li nešto mijenjat, jako pazi da ugodi klijentu, sudjeluje u akciji i može se sve osim anala

Cijena je originalno 300, ali može se spuštat, spustio sam na 250 za sat vremena, toliko sam dao za onu brazilku Manu prošli mjesec i nije mi bilo žao kao šta mi ni za ovu nije žao toliko dat, top iskustvo

Lokacija je teški centar, sutra seli u novi apartman, a s njom je i njena sestra, upoznao sam i nju, isto jako lijepa cura ali meni osobno olivia puno ljepša
Mogao si spustiti i na 200 samo treba pitat.također vrijedi i kod sestre.

Mali osvrt na Carol, kad je bila u Zadru, javin joj se, pimp preko hr broja traži selfie,najbolje poslat jednokratnu sliku...a zatim nakon toga kaže da će obaviti kraći videopoziv s brazilskog broja s kojeg zove navedena Carol. Cura je tip top nema priče, ali traži ona, ali vjerojatnije pimp, Facebook ili Instagram, i tu mi je bilo dosta. Otišao kod Lavinie di san se dogovoria za 15min sve u par poruka i bilo je top. Nadam se da ću drugi put obaviti Carol,nije mi jasno koji će im k i ime i prezime. Ajde da prvi put dolazin kod dame ne bi ništa reka al ovo mi je bilo previše...a da je pička ipo, je..ko ode neka javi dojmove..manje priče više posla braćo...😎

I da, jel se vama Manu javlja na poruke? ili je tolika gužva pa joj se i ne odgovara svakome ko se javi..bia s njom lani al sad je nikako uhvatit.
Ja sam kod nje bio xy puta, ove godine nazalost samo jednom. Nisam ju ni pokusavao kontaktirati kad ne mogu ici pa nema svrhe. Inace mi je uvijek odgovorila.
Probaj napisati neku poruku, da nisi prvi put, itd. Mozda uspije.

Olivia je dama koja odmah privuče pažnju svojim neuobičajenim i egzotičnim izgledom — jedinstvena kombinacija japanske elegancije i brazilskog temperamenta. Tjelesno vrlo dotjerana, s izraženim oblinama i prirodnim šarmom koji djeluje i opuštajuće i zavodljivo.

Oralni dio korektan, probava i DT ali nije joj baš nešto išlo, posebno bih izdvojio njezine grudi koje zna iskoristiti na pravi način – taj trenutak je ostavio najbolji dojam, može i lizanje jaja. Sex u svim pozama koje sam se dosjetio taj trenutak i nije prigovarala ni na jednu poziciju.

Uspoređujući s dosadašnjim iskustvima, primjerice s Milom iz Ukrajine koja je pružila vrhunsku razinu energije i predanosti, Olivia je možda nešto mirnija, ali svakako pouzdana i solidna opcija.

Sad minusi:
-nema čistih i suhih ručnika,
-u pavzi uzela telefon da je odgovorila na pa poruka,
-na početku išla na wc nije je bilo par minuta
-soba razbacana, otvoreni kuferi, odječa visi na sve strane
-djeli stan sa sestrom, upoznali se i poljubili(ovo možda + a ne -)

Ocjena: 8/10
Preporuka: Da, posebno onima koji vole egzotiku

Cjenu iz 300€ spustio bez problema na 200€

Mali osvrt na Carol, kad je bila u Zadru, javin joj se, pimp preko hr broja traži selfie,najbolje poslat jednokratnu sliku...a zatim nakon toga kaže da će obaviti kraći videopoziv s brazilskog broja s kojeg zove navedena Carol. Cura je tip top nema priče, ali traži ona, ali vjerojatnije pimp, Facebook ili Instagram, i tu mi je bilo dosta. Otišao kod Lavinie di san se dogovoria za 15min sve u par poruka i bilo je top. Nadam se da ću drugi put obaviti Carol,nije mi jasno koji će im k i ime i prezime. Ajde da prvi put dolazin kod dame ne bi ništa reka al ovo mi je bilo previše...a da je pička ipo, je..ko ode neka javi dojmove..manje priče više posla braćo...😎
Selfie + videopiziv + Facebook/Instagram... A već si bio! WTF?
Da nisi odustao možda bi tražila i izvadak prometa tekućeg računa.

Ja kontam posjetit Carol kad dođe u Split, ali ovo joj stvarno ne treba. Ja osobno bi joj posla selfie i ok mi je video-poziv, ali ništa više od toga! Neko bi joj možda treba ukazati na ovo, sa sezonom će ponuda bit sve bogatija i ljudi će ić drugim curama jer im ne trebaju ova sranja šta agent izvodi.

Jebote, anal bez problema, žena ubija, totalno zaslužena reputacija ovde na forumu... Kraljica, prava vatrena latina

E da, priča engleski i pazite ovo, uči hrvatski...

Olivia je dama koja odmah privuče pažnju svojim neuobičajenim i egzotičnim izgledom — jedinstvena kombinacija japanske elegancije i brazilskog temperamenta. Tjelesno vrlo dotjerana, s izraženim oblinama i prirodnim šarmom koji djeluje i opuštajuće i zavodljivo.

Oralni dio korektan, probava i DT ali nije joj baš nešto išlo, posebno bih izdvojio njezine grudi koje zna iskoristiti na pravi način – taj trenutak je ostavio najbolji dojam, može i lizanje jaja. Sex u svim pozama koje sam se dosjetio taj trenutak i nije prigovarala ni na jednu poziciju.

Uspoređujući s dosadašnjim iskustvima, primjerice s Milom iz Ukrajine koja je pružila vrhunsku razinu energije i predanosti, Olivia je možda nešto mirnija, ali svakako pouzdana i solidna opcija.

Sad minusi:
-nema čistih i suhih ručnika,
-u pavzi uzela telefon da je odgovorila na pa poruka,
-na početku išla na wc nije je bilo par minuta
-soba razbacana, otvoreni kuferi, odječa visi na sve strane
-djeli stan sa sestrom, upoznali se i poljubili(ovo možda + a ne -)

Ocjena: 8/10
Preporuka: Da, posebno onima koji vole egzotiku

Cjenu iz 300€ spustio bez problema na 200€

Hvala i tebi i markacevo89 na recenzijama. Vjerojatno je sad maknut oglas jer se sele u drugi stan.

Btw, htio sam pitat kak si uspio spustiti tolko cijenu, jesi to dogovarao preko poruka ili uzivo

Bravo za kolegu, osobno se nisam usudio pitat za 200 jer mi je to bilo preriskantno za tolko puno spustit

Btw, zajeb im je bio ovaj apartman, imaju samo jednu sobu s krevetom, danas ide u drugi apartman koji ima dvije sobe tako da ona i sestra imaju svako svoj prostor

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh