BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

A ova druga vam cijelo vrijeme pravi društvo? 🤣
Da, kurva koja ne puši... za 200€
Ležala na krevetu par metara od nas, kao okrenula se na drugu stranu prema zidu. Još pričaju njih dvije između sebe. Kod dogovora sve može, oral, sve poze, 2 pucnja, idila. Kad je uzela pare samo što nije rekla da odmah idem van. Pišem da izbjegavate jer ima više oglasa pod imenom Andreina, al uvijek je ta ista iz Venezuele. I kad ostavim lošu recenziju na EGE, odmah se makne taj oglas i napravi se novi sa tom istom ženskom i slikama. Prevaranti totalni

Ova Indijka s PO je iskočila u drugom forumu i sad mi je misterij, pisao joj i lako dogovorio za sutra u hotelu Internac., čak je odgovarala voice porukama na wp i zvuči ko Indijka, plaćanje keš, cijena solidna (80pola/140sat) i sve zvuči ok, al evo ako tko ima kakvu info javite jel to fakat ona ili ne, da ne gubim vrijeme sutra na okretanje, hvala 😉
Ako je dobra i iskaram je napišem naravno recenziju

2 fotografije su od one domace narkomanke!?

Ležala na krevetu par metara od nas, kao okrenula se na drugu stranu prema zidu. Još pričaju njih dvije između sebe. Kod dogovora sve može, oral, sve poze, 2 pucnja, idila. Kad je uzela pare samo što nije rekla da odmah idem van. Pišem da izbjegavate jer ima više oglasa pod imenom Andreina, al uvijek je ta ista iz Venezuele. I kad ostavim lošu recenziju na EGE, odmah se makne taj oglas i napravi se novi sa tom istom ženskom i slikama. Prevaranti totalni
Pa ti si ustvari imao sex sa dvije za 200. 😆Jest da su izjebale one tebe, ali detalji...

Oprosti stari, znam da ti nije do zajebancije... Kad ti je tako legla i rekla da jebeš trebao si joj ga pred kraj utjerat u šupak pa nek cvili

Mayara = prevara ili kak se to vama čini? Čini mi se da sam već prije vidio te fotke al nezz pod kojim imenom

Ima neki stari oglas u Birminghamu

Tamo piše da ima 27 god, a kod nas 21 😊

Ako ćeš ići predlažem da ideš na 30 min da se ne iznenadiš da je u tarifi za sat vremena samo jedan pucanj

Ima neki stari oglas u Birminghamu

Tamo piše da ima 27 god, a kod nas 21 😊

Ako ćeš ići predlažem da ideš na 30 min da se ne iznenadiš da je u tarifi za sat vremena samo jedan pucanj
Haha pomladila se. ma izgubio volju za nju, dogovorio s provjerenom Valentinom 😉

• Like
reagiranja: cdr

Da ostavim i ja ovdje svoj komentar.
Bio sam s njom u Puli. Odlično iskustvo, jako dobro iskustvo, svakako za ponoviti kada budem drugi put u prilici

probat ću ovu dogovorit do kraja tjedna pa napišem recenziju, ako je neko bio može dati koji savjet

a i više nema oglasa, samo od ove druge :)
Da, zanimljivo.

Kad sam gledao profile za tu Ritu za koju si pitao zapela mi za oko i ova Kris

Ali ima 4 profila i na svakom različiti podaci. Na jednom ima 169 cm i 54 kg, na drugom 165 cm i 75 kg... Na jednom je tjedan dana u ZG na drugom 2 tjedna.
Znači vjerojatno je na lokaciji neka koja nema veze sa slikama pa je pitanje isplati li se time baviti. Ako je netko bio, bih bih zahvalan da javi iskustvo.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh