Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde se nalazi sad?Moram priznati ova Dragana ubedljivo najbolji odnos cena kvalitet, moracu da je pitam da ga ne cucla sledeci put jer mi je iskreno masaza pa drkica savrseno prijala.
Kako izgleda Dragana? Koliko godina? Jel ima negde oglas?Gde se nalazi sad?
Bio samJe l ima neko iskustva sa ovom, deluje preozbiljno ko voli da ljulja, al mi nesto prejeftina za ovo kako izgleda 100 sat vremena.
![]()
Nestvarne prirodne obline | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Zadovoljstvo je na dohvat ruke – prirodne devetke, obla guza i nezaboravni trenuci čekaju te. Ako voliš pune obline i želiš da uživaš u strastvenim momentima, cekam te. Pozovi (nisam u romingu ne brini 😉). Ako ne mozes obican poziv jer mreze ne rade kako treba, pozovi na Whatsapp. 😄seksi-adresar.co
Ne,koliko vidim sise su odlicneDa li je neko bio kod ove?
![]()
Vatrena crvenokosa | Seksi Adresar - Licni Kontakti
*Čitaj oglas do kraja* Menjala sam telefon i broj, pa bih zamolila da ako ste vec bili da to i naglasite u mejlu, jer vase kontakte trenutno nemam Cao svima 😀 Pruzam vrhunski oral, pola sata, cena je 6000 dinara, jedna zavrsnica na grudima. Moguc obostran oral nakon prvog vidjanja 10.000(ne na...seksi-adresar.co
Nije ganka brate + 177 visokahttps://seksi-adresar.co/oglas/hot-tea/ zna li neko da li je ciganka posto ima bas crn ten po slikama??
S Tinom ne mozes pogrijesitiE svaka ti čast, hvala, ja dogovorio za večeras. Al mi nešto delovala nerealno, pogotovo sa instant odgovaranjem na poruke.
Nego, Tina Treasure me nešto baš privlači u poslednje vreme. Jel ima neko direktna iskustva?
Pogotovo što vučem malo na razne fetish strane a ruskinje obično traže ubeđivanje za to koje mi oduzima previše vremena. Mislim nekad prodje, zavise koliko ja uspem da popalim njih, al više puta dobijem crveno svetlo.
Bio ja, ok je, mada joj smrdi čka
Ćao drug, sada otvorih oglas i ova me po opisu jako podseća na jednu što je pre 2 godine bila u NS koju sam posećivao redovno. Ako je bueš zvao i po naglasku ti deluje kao da je iz RS, onda je 99% ona.![]()
Vatrena Suzana | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Lepa,zgodna,vatrena,uredna,atraktivna i prirodna.Pravi izbor za ozbiljnog,galantnog muskarca koji je raspolozen za fino opustanje i dobar seks. Imam 28god,visoka sam 169 cm,grudi su 2 prirodne, 60kg. 😋. Obostrano zadovoljstvo volim,i mnogo uzivam u seksu. 😉 Pozovite i zakazite termin,necete se...seksi-adresar.co
Dal je neko bio mozda kod ove na Djermu?
Znacila bi svaka info
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|