Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Navalite ljudi milance ima brojImam broj od 22 god cure, koga zanima neka se javi u inbox

al jebiga trebate dati milancetu neku lovicu
 al jebiga trebate dati milancetu neku lovicuNe treba lova, to su samo tebe zajebali pa imaš traumeNavalite ljudi milance ima broj
al jebiga trebate dati milancetu neku lovicu
Nemoj tako milance ti si ipak faca , imas brojNe treba lova, to su samo tebe zajebali pa imaš traume

Naravno da imam broj, koga zanima nek se javi u inboxNemoj tako milance ti si ipak faca , imas broj
Bravo milance ti si faca s placaNaravno da imam broj, koga zanima nek se javi u inbox
I zasto u inbox, budi faca milance i reci javno! Priznaj da si sugavi lazov koji nema broja i vara ljude! Zar ne milance, budi faca i javno reci smrade kradljiviBravo milance ti si faca s placa

Kad ti napises svoje ime i prezime javno onda ce i drugi pisati a do tad mozes sam sebi prst gurat u dupe pa nakon toga papati svoje govnoI zasto u inbox, budi faca milance i reci javno! Priznaj da si sugavi lazov koji nema broja i vara ljude! Zar ne milance, budi faca i javno reci smrade kradljivi
Jao milance sto si opasan, sve me hvata jeza od tebe,Kad ti napises svoje ime i prezime javno onda ce i drugi pisati a do tad mozes sam sebi prst gurat u dupe pa nakon toga papati svoje govno

opak neki tip taj milance
 opak neki tip taj milance

ti si zakon!! Čujte ljudi i pocujte milance ima broj
 ti si zakon!! Čujte ljudi i pocujte milance ima brojIma ti milance.. u svakom selu po broj ili dva.. svaki za po 40€ .. garanciju ne dajeIma neko neku iz vz.dajem nagradu

Nema, sve su crnisponzor i zeljan osmrdili. Pobjegli nekome iz svinjca pa sad svakome useru pod komentarIma tko kakav drugi forum ili grupu? može inbox

|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |