BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bila je pri sebi, ne brini se, išao sam kod nje na preporuku i sve je bilo kako je i rečeno, taj prvi put mi je vratila 50e, inače je cijena 150e pola sata, a 100e 15minuta, ja sam joj samo taj prvi put platio unaprijed 150e i svršio u roku tih 15minuta i vratila mi 50e.
Nakon toga sam bio još 6 puta s njom, kaže javi mi pola sata prije nego ćeš doći da se može istuširati, pička joj doslovno miriše kad ližeš.
Popijemo pivu prije akcije i ona ide oprati zube prije nego počmemo, pisao sam ja o njoj tu i prije na forumu, ali jbg vama je crna vrh jer je 150KM, a ova je 150e pola sata, kad sam prvi put napisao na forumu odmah 10pvt-a dobio, čim sam im rekao cijenu gotovo, šta očekivati od ovih što traže da jebu romkinje za 50KM.
Crnka 150km uzima koliko vremenski mozes

Uredu u pravu si...Ne zelim da pisem o sebi i njoj...jer vec je dovoljno receno...to sto mi imamo je samo nase..😎 l.p.
Vidi....ja bih volio da vas dvoje uspijete.Ali brate poslusaj me I ne izjavljuj ljubav javno jer jedva cekaju da te prcaju.A ako vec radis to pa nek I ona onda javno kaze da si ti samo njen I ona tvoja...zna se reklamirat,sta fali da I ona malo pise stihove.Nedaj da te uslovljava.Ako je ona sa 102 pa idi I ti na vec spomenutu trojku ili nesto drugo.Ona moze,ti ne.Ma nemoj.Kad vam je vec takva veza,pa I ti se zabavljaj,ne samo ona.Daj se onoliko koliko ti uzvrati nista vise.Ne znam curu,ni nju,ni Sofiju ni Mini..znas I sam.Vec govorim iz prilozenog.Odjebite sve ovo ako se volite I nadjite sebi srecu na nekom drugom mjestu..Pare su nebitne 😉

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh