Primijetio sam da nakon svakog posta koji objavim dobivam hrpu privatnih poruka vezano za to koliko koja cura traži. Ne znam, to je valjda način razmišljanja osoba koje traže kurve na Plavom oglasniku ili onom EGE-u. Pri inicijalnom kontaktu na SA, ja sam taj koji nudi ono što smatra da je adekvatno, a cura prihvati ili ne prihvati. U mom slučaju uglavnom prihvati. Ako cura sama odmah izbaci cijenu, riječ je o klasičnoj kurvi, a to mi je totalni turn off. Dalje, inzistiram da prvi sastanak uvijek bude na večeri u nekom restoranu, da još malo eliminiram klasične kurve. One se, naime, ne vole pokazivati u javnosti previše . Ok, jasno je i da sve te cure i žene sa SA primaju u konačnici lovu za seks, ali teško da možeš za takve reći da su klasične kurve ako im znaš ime i prezime, gdje stanuju i kakva im je obiteljska situacija, ako idu s tobom u kazalište ili kino ili na poneko kraće putovanje. Eto, primijetio sam da se na SA pojavila i gospođica Lea (nije joj to pravo ime, naravno) koja je stealth zrakoplov za ponudu Zagrebu, ali cura je klasična kurva koja daje svoju cijenu i ne želi se pojavljivati u javnosti. Na nju sam naletio prije nego je stavila profil na SA, ostavljao sam dobre napojnice tamo gdje je radila, pa sam je uspio nagovoriti. No, poslije sam shvatio da je mala tipična prostitutka sa dnevnom rutinom koja to pidrazumijeva i nema šanse da je više okrenem, pa da i ona meni plati.