Pozdrav braćo
Hvala na vrlo korisnim informacijama
Sexy adresar sam počeo izbegavati u širokom luku, ili ih ne možeš dobiti ili lažne fotke ili fotke iz mladjih dana ili prevara. Jbg to je moje iskustvo. Jedino sam na par finih masaža naleteo.
EGE je po meni mnogo bolja stvar. Ali i ovde se možete ispaliti.
Moje najbolje iskustvo je do sada sa Brazilkama. Ono sto vidite na EGE to vas i sačeka
Propustio sam nazalost miu i mayte (valjda će opet doći na leto), ali sam probao Karen (na vas nagovor

)
Srecno vreme, 100eur 1h. U sred frke čuh joj cimerku u susednoj sobi i pitah Karen da je zamoli da nam se pridruži. Uz 50eur doplate bih sa obe i čak su mi dozvolile da snimam. Zaista fenomenalno iskustvo.
Vidim da se vratila u Beograd, ali je cene podigla
Kineskinje čista lutrija. Fotke nemaju veze sa onim sto vas sačeka. Može da bude ok ili totalni gabor.
Probao sam i jednu Kolumbijku, vrlo mlada i lepa ali nazalost vidim sa vise nije u Beogradu.
Medjutim generalno mislim da su kod nas cene prenaduvane. Nedavno sam bio u Atini, za 150eur outcall 1h koliko hoćeš. Naručio preko EGE jednu, rekla je da je ukrajinka, top usluga, top riba, na takvu nisam naleteo u Beogradu.