mislim ugodan je ali osim toga nema nekih benefita za tijelo, dok je spavanje možda čak presudno za zdravlje, ajde slažem se da je sex dobar za mentalno zdravljeI ja mislim da je precijenjen... Ima milion drugih stvari koje mozes raditi...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim ugodan je ali osim toga nema nekih benefita za tijelo, dok je spavanje možda čak presudno za zdravlje, ajde slažem se da je sex dobar za mentalno zdravljeI ja mislim da je precijenjen... Ima milion drugih stvari koje mozes raditi...
A dobro je za krvotok navodno i ulazis u tjelesnu formu..zadnjih mjesec dana izgubila sam 3 kg samo od sexa...mislim ugodan je ali osim toga nema nekih benefita za tijelo, dok je spavanje možda čak presudno za zdravlje, ajde slažem se da je sex dobar za mentalno zdravljejbg nemoš bez njega
i meni je rolanje bitno, zarolam joint ponekadI rollanje .........![]()
možda ako si se hebala u gimnastičkim pozama 6 sati. ali ovo prosječno trajanje sexa ne potroši 3 kalorijeA dobro je za krvotok navodno i ulazis u tjelesnu formu..zadnjih mjesec dana izgubila sam 3 kg samo od sexa...
bilo je neki dan objava najnovijih istraživanja... velika zabluda je pobijena da sex troši kalorije, govorim o prosječnom trajanju u klasičnim pozama, možda neke egzibicije troše malo više ali to je sve k....možda ako si se hebala u gimnastičkim pozama 6 sati. ali ovo prosječno trajanje sexa ne potroši 3 kalorije
Pa ne znam, mozda nesto potrosi kad si 2h gore.. Cucnjevi, sklekovi,bilo je neki dan objava najnovijih istraživanja... velika zabluda je pobijena da sex troši kalorije, govorim o prosječnom trajanju u klasičnim pozama, možda neke egzibicije troše malo više ali to je sve k....
da da to malo potroši ali malo je 2 sataPa ne znam, mozda nesto potrosi kad si 2h gore.. Cucnjevi, sklekovi,![]()
ma čak je upitno koliko i sam trening ima efekta, sad se svi slažu da su spavanje i prehrana bitniji od treningaPa ne znam, mozda nesto potrosi kad si 2h gore.. Cucnjevi, sklekovi,![]()
Ee onda smo u problemu... Ne spavam skoro nikad vise od 5hma čak je upitno koliko i sam trening ima efekta, sad se svi slažu da su spavanje i prehrana bitniji od treninga
ti si problemuEe onda smo u problemu... Ne soavam skoro nikad vise od 5h
jedino duboki san može oporaviti organizam, nikako drugačijeEe onda smo u problemu... Ne spavam skoro nikad vise od 5h
A u nedjelju cu valjda odspavatijedino duboki san može oporaviti organizam, nikako drugačije
Posao, obaveze, macke, forum, puno energije za svepa što tako malo spavaš nečista savjest ili?![]()
a mlada si još...Posao, obaveze, macke, forum, puno energije za sve![]()
Sad sam izdrzljivija nego prije, sa 20 sam spavala po 16h u komadu...a mlada si još...
Ti si se onda naspavala u životuSad sam izdrzljivija nego prije, sa 20 sam spavala po 16h u komadu...
mogao bi sad napisati kraću studiju o tome ali nisam siguran imali smislaSad sam izdrzljivija nego prije, sa 20 sam spavala po 16h u komadu...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|