Psych0zero
New member
Blow you will never forget - - Ljubavni oglasnik
Nudim blowjob,i tražim nekoga da budem njegova sugar baby. Zauzvrat očekujem nagradu. Molim samo ozbiljne ponude na wa
ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubavni-oglasnik.net
Ja sam se dovovara ali bila je zauzeta ali poslala je slike i videa pari macka ipo ali sad cu otic ovih dana cu se cut sa njom da vidim kakva je kaze mi prijatelj da je dobra da je bija u njeIma li ko kakva pozitivna iskustva?
Podalje sliku i videoJa sam se dovovara ali bila je zauzeta ali poslala je slike i videa pari macka ipo ali sad cu otic ovih dana cu se cut sa njom da vidim kakva je kaze mi prijatelj da je dobra da je bija u nje
Ma nista ako se ne javlja ne ides sta ce ti.slike i videa to je za amaterePodalje sliku i video
Velike sise i nosi naocale
Međutim na dogovoreni termin se ne javlja
Tako da neznam sto reci.......
Ako odes napisi recenzijeJa sam dogovorio za utorak, trenutno je u ZG, i mali je zajeb što nema svoj prostor.
Naravno, za sutra sam dogovorio.Ako odes napisi recenzije
I jel si bio?Naravno, za sutra sam dogovorio.
Nisam stigao ja, danas u podne idemI jel si bio?
I kako je bilo?Nisam stigao ja, danas u podne idem
Ma ja sam je zva dogovor he za petak navecer da je free .Ja sam se za jucer dogovorio i sat vremena prije dogovora jednostavno se ne javlja vise
Ne znam, ne kuzim zasto bi blokirala ikoga bar da uzme lovu od nekoga pa da blokira a ovako ne znam sta dobije od togaJa sam bio s njom u prošlu srijedu, pokupio je oko podne, pošto nema svoj prostor odradila mi oral bez kondoma u autu i svršio joj u usta.Kasnila možda 10 min. Termin dogovorio dan prije. Za sex pita 100 eu. Ne znam do čega je i koga ja. Meni se javi kroz 10-15 min. 40 god, sise velike, dobro odradi svoj posao, da se dirati i voli pričati.
Evo ne znam šta bi ti rekaoNe znam, ne kuzim zasto bi blokirala ikoga bar da uzme lovu od nekoga pa da blokira a ovako ne znam sta dobije od toga
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|