Lik iz magle
Member
Lice pojede tebe sujetaZamisli nedjelja i autopijaca i sve i jedan od onih faca je to jebo..ajmo u Nedjelju do autopijace da se smijemo molim te @Borisa111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lice pojede tebe sujetaZamisli nedjelja i autopijaca i sve i jedan od onih faca je to jebo..ajmo u Nedjelju do autopijace da se smijemo molim te @Borisa111
...I onda je pod ruke,da se ne oklizne(ne sto smo dzentlmeni vec sta ce nam polomljena)..Imam bolji prijedlog.Posto su u ponudi jednooke dame I jednonoge musterije.Da mi nadjemo jednu sebi I svakome po jedna sisa dovoljna....
Ma svejedno,bice nasa/e.Pusti cure nek rade,stariji smo od njih I bice ti zao kad nam budu davale za pecanje s unucima.Prihvati ih takve I bice sve ok.Ni mi nismo savrseni.A sto kazu ono u Alan Fordu "Bolje je imati ludog prijatelja,nego pametnog neprijatelja"A brisat cemo je vlaznim maramicama![]()
Javi se u privatnoMostar veceras od 18:30 h do 21h
+387 61 240 892
Ne nalazim se u toj prici,ali izgleda ni tebi nije nikad palo na pamet da mozda invalidi i ti sa autopijace jebu bolje od tebe pa te zato nogirala,nekad nije sve u paramaDa ne radis na autopijaci..fali nam jedna noga i jedno oko za sex u troje @Borisa111
Moze neki kontakt ako je neko bioDosla je dobra treba u B.luku iz Srbije.
Napeta znaci jebozovna u HR.Napeto? Ne.
Ona je savršenstvo koje meni prija![]()
Napet/a u Hrvatskoj kod muskog pola znaci da ima problem s prostate,a kod zenskog "da kani pustit Tihomira"..kuzis stari mojNapeta znaci jebozovna u HR.
Sad nesto razmisljam I zamisli ono u nedostatku vijesti stave ovu tvoju objavu u "Dnevniku 2" ono...hahahahahahaMrzim je brate..gadi mi se..fuj..ona nekome nesto da zabrani hahaha jebem te zivote..nikad zaboraviti necu kad lik sav smrdljiv izadje od nje..izgovor joj bio pa covjek s posla dosao hahah fuj..uvode se novine tj anal jer joj je picka trenutno kao jupol kanta siroka..stan nikad ne okreci a dao sam za krecenje istog bar tri cetiri puta..bolesni fetisari lizu prstice aaaaa hahahaimali fetisara da im prdne pod nos..
A jebu je vjerojatno i oni iz Maoche hahah
Ahahahahah koji si ti lik hahahah kao kanta jupola koji si platio a nikad okrecila hahshah.Mrzim je brate..gadi mi se..fuj..ona nekome nesto da zabrani hahaha jebem te zivote..nikad zaboraviti necu kad lik sav smrdljiv izadje od nje..izgovor joj bio pa covjek s posla dosao hahah fuj..uvode se novine tj anal jer joj je picka trenutno kao jupol kanta siroka..stan nikad ne okreci a dao sam za krecenje istog bar tri cetiri puta..bolesni fetisari lizu prstice aaaaa hahahaimali fetisara da im prdne pod nos..
A jebu je vjerojatno i oni iz Maoche hahah
Hahahaha umirem..odo gledat dnevnik...jos 4 minute .....Ahahahahah koji si ti lik hahahah kao kanta jupola koji si platio a nikad okrecila hahshah.
Popravio si mi dan Romeo.![]()
Cime li se ti udaras brate...Kakav sam ja glupan,branim kretene.Sto rece Elki de Gorki vrati se sve ti je oprosteno
Cim God stignem,osim kurca ko vi.Bezobrazne ste do kraja.To sto je on poludio danas sta ja imam s tim.Smirujem ga cijeli dan,sto ga mozes I pitati.Okrecem ba zajebanciju I sta..udaram se necimCime li se ti udaras brate...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|