Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako poštuješ sebe...nemoj...Jel bio tko![]()
Privlačna dama
Privlačna dama 45/168/56/2 vrlo nježna i pristupačna traži gdina za ugodno druženje u svom prostoru uz diskrecijuwww.oglasnik.hr
HvalaAko poštuješ sebe...nemoj...
Žena je užas...od izgleda do usluge..
To ti je ova:
![]()
Marina
Marina 42/168/56/2 strastvena i maštovita dama lijepih nogu traži g-dina za diskretne susrete u svom prostoruwww.oglasnik.hr
Kaže da se zove marina i da ima 42 god.....uživo izgled oko 60 godina...ocjena od 1 do 10...minus 2....jako mršava, ni sisa ni guzice, kratka kosa....lokacija tratinska na trešnjevci......telefonski rekla masaža i oral 30 europskih...to me privuklo da dođem....žao mi je što se nisam okrenuo na vratima...a jbg, puna jaja.....
Ponovit definitivno neču, ne preporučujem nikome.....sramim se sam sebe nakon toga...
E za 30 eura ne znam šta si očekivao mladu ljepoticu?!Ako poštuješ sebe...nemoj...
Žena je užas...od izgleda do usluge..
To ti je ova:
![]()
Marina
Marina 42/168/56/2 strastvena i maštovita dama lijepih nogu traži g-dina za diskretne susrete u svom prostoruwww.oglasnik.hr
Kaže da se zove marina i da ima 42 god.....uživo izgled oko 60 godina...ocjena od 1 do 10...minus 2....jako mršava, ni sisa ni guzice, kratka kosa....lokacija tratinska na trešnjevci......telefonski rekla masaža i oral 30 europskih...to me privuklo da dođem....žao mi je što se nisam okrenuo na vratima...a jbg, puna jaja.....
Ponovit definitivno neču, ne preporučujem nikome.....sramim se sam sebe nakon toga...
Ima punoPozdrav momci,jel itko bio kod ove?trazio sam na forumu nema nista
![]()
Samo za tebe
Mlada Tina 24 godina. Poziva Vas na druženje u svom prostoru. Higijena i tuš kod mene. Diskrecija zagarantirana. Molim…www.oglasnik.hr
u gornjem desnom uglu je simbol tražilice, klikni na to pa unesi broj oglasa 5486351 s PO te klikni pretraži ..ima podosta recenzija pa odaberi kojoj vjerovatiPozdrav momci,jel itko bio kod ove?trazio sam na forumu nema nista
![]()
Samo za tebe
Mlada Tina 24 godina. Poziva Vas na druženje u svom prostoru. Higijena i tuš kod mene. Diskrecija zagarantirana. Molim…www.oglasnik.hr
Ne budi smjesanLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Jel bio itko kod ove
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|