Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas kod nje na distintas profilu par videa akcije...par klikova i nadjes...vrlo jednostavnoJel ima itko videe neke ove Pamele u akciji. Htio bi viditi sto me ceka prije nego sto odem
Ajde da i ja nekom pomognem. Stvarno jedan od najlosijih susreta.Dobro da si rekao bas dogovaram susret
Moguce da sam te ja zajebo s recenzijom, nahvalio sam je bilo, al meni je super bilo s njom, jos sam kasnio ja dobrih pol sata, i na kraju ostao preko sat vremena duze, super prica i zajebancija cijrlo vrijeme, al to je lani bilo nekad, mozda se promijenila u godinu danaAjde da i ja nekom pomognem. Stvarno jedan od najlosijih susreta.
A netko ju je na forumu nahvalio ranije, pa sam se zeznuo
Zar je moguce da u ovoj BiH imaju samo 3 trans ,a ne cd i od te 3 ,do 2 je nemoguca misija doci
Sta cu ja snjima raditi nije tvoj problem,tako da ti ces sigurno se vjencati s nekom ili si se vjencao vecA ti si samopouzdan frajer koji će neku trans u Bosni shvatiti kao osobu i izvesti na piće i kino?! Ili bi ipak samo sobni fetišizam nabrazaka i ćao?
Normalno da su otišli iz vukojebina dalje, šta ti nije jasno.
Nesto sto sam zaboravio spomenuti u gore predhodnoj poruci,da isao sam i na pice i u kino dok je iole bilo Ts osoba u BiH,tako da ovo nije mejsto za raspraveA ti si samopouzdan frajer koji će neku trans u Bosni shvatiti kao osobu i izvesti na piće i kino?! Ili bi ipak samo sobni fetišizam nabrazaka i ćao?
Normalno da su otišli iz vukojebina dalje, šta ti nije jasno.
Odi na Ts dating i distintas i imaš ih naravno ove za plaćanje ak Oćeš free to nezzPozdrav
Dal ima koja TS da je u Zg ?
A mene nisi vodio tako sram te biloNesto sto sam zaboravio spomenuti u gore predhodnoj poruci,da isao sam i na pice i u kino dok je iole bilo Ts osoba u BiH,tako da ovo nije mejsto za rasprave
A odakle si tiA mene nisi vodio tako sram te bilo
A mene nisi vodio tako sram te bi
Od kud si?A mene nisi vodio tako sram te bilo
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|