To je bio samo sažetak, a dalo bi se o toj temi i dublje pozabaviti, jer osim kurvi i kurviša, ovdje je riječ o psihi i psihologiji pojedinca i društva koje se zbog vanjskih i unutarnjih utjecaja, u zadnje vrijeme rapidno mijenja, pa vidimo sve više pojedinaca nezadovoljnih monogamijom kako traže izlaz u izletima s kurvama koje sad postaju jedna vrsta psiho - doktora. Satnica vam je kao u vrhunskih psihijatara, ali ipak zaslužile ste, jer za razliku od tih indoktriniranih psiho muljatora koji samo prepričavaju pročitano i rijetko kad ikome pomognu, vi kurve za te novce pružate konkretno i direktno olakšanje čovjeku, i zato po meni zaslužujete te novce.Ti napisa roman citav,a ja moram da ti napisem jest mi volimo to sto si napisao,ali ne bas sa svakim ko ti dodje jer nisu svi lijepi i mirisljavi.
Što se tiče onih koji nisu lijepi, zatvoriš oči i zamišljaš nekog drugog, vizualiziraš. Što se tiče smrdljivih, pokažeš im tuš i daš im šugaman, inače seksa nema.
Kad već govoriš o ljepoti, ne znam za tebe, pretpostavljam da si zgodna i lijepa cura, a ja sam nedavno imao iskustvo gdje sam bio u istom prostoru s pet-šest kurvi, i ja sam tu bio najzgodniji od svih, a nisam ništa posebno. Od njih tri nisi mogao sastavit jednu zgodnu, a poslije sam našao njihove fotošopirane profile na EGE-u na kojem još na nešto i sliče. Ali to nije zabrinjavajuće, jer to su ipak bile one "uvozne" cure, koje vama domaćim kurvama, pogotovo dalmatinkama, nisu ni do koljena, ali baš doslovno ni do koljena.