bbb1986
Well-known member
Pa koje 3?Ima ih mozda 3, sve ostalo su dupli profili ili fejk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa koje 3?Ima ih mozda 3, sve ostalo su dupli profili ili fejk.
Koliko traži eura?
Bio kod Julije izgleda kao na slikama. Dočekala me u srcu rublju, lice i tijelo lipo mirisna i čista.Tuširanje pa oral nisam htio bez. U seksu aktivna više poza promijenili. Iskustvo za ponoviti
130 pola sataKoliko traži eura?
Ja joj poslao poruku ima više od pola sata i ne odgovara mi ništa. Koliko joj je trebalo da tebi odgovori na poruku?130 pola sata
Meni nije još odgovorilaOdmah je odgovorila
Sory a u kojem dijelu je gradaJbg šta da ti kažem
Neznam što te toliko fasciniralo kod nje i nisu joj sise prirodne
Savršena pička. Izgleda bolje nego na slikama, prirodne sise, guza prčasta, tijelo i lice za 10. 100 EUR 30 min radi sve ali se dodatno plaća ljubljenje i anal. Oral I sex za 10. Prostor od prije poznat ok samo krevet treba podmazati. Za mene najbolje što sam probao u Šibeniku
Ne zna engleski ali je prevoditelj uvijek spreman tako da meni nije problem a cice su prirodne. Fasciniralo me sve od izgleda do pristupa. Neću u detalje ali sam se nasmijao sa njom. Ne znam kako je tebi bilo ali meni jeI još nezna beknit engleski
Ako su njoj sise prirodne onda sam ja pas a i sex i oral nije nešto. Puši sa kabanicom i sex bar meni se nije nešto posebno trudila malo se popela na mene i nakon 2 minute ajmo promjenit pozu i promjenili u misionarsku i u toj pozi kao da sam jebao vreću krumpira, je kao malo stenjala i to je to. Mislim jest da je lipa ali ono može to i bolje.Ne zna engleski ali je prevoditelj uvijek spreman tako da meni nije problem a cice su prirodne. Fasciniralo me sve od izgleda do pristupa. Neću u detalje ali sam se nasmijao sa njom. Ne znam kako je tebi bilo ali meni je![]()
Ta je sad u DubrovnikuJel ova Julia bude sama u stanu?
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|