Mozes se javit u ppLjudi evo pouzdan br Gradacac, cijena je 300KM, plus soba.
Da se razumijemo rade u paru, jer ona nece bez njega, nije obavezno da on jebe, ali mora biti ru prisutan. +38762614005
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes se javit u ppLjudi evo pouzdan br Gradacac, cijena je 300KM, plus soba.
Da se razumijemo rade u paru, jer ona nece bez njega, nije obavezno da on jebe, ali mora biti ru prisutan. +38762614005
Neozbiljnost u poslu,nista strasno.Uopće se nisam cjenkao, čak sam joj pisao da ću je i dodatno počastiti. Ok neka je sada u crvenom, a zašto me je prva dva puta izradila? A uopće nisam smarao, sve bili dogovorili ranije u dvije poruke i izradila me na kraju oba puta, mislim i ako nije mogla u tom trenutku samo da je napisala da nije u mogućnosti shvatio bih, ali ni odgovora ni ništa, mislim da je to u najmanju ruku neozbiljno, ali eto tako je kako je..
Ukucaj stranicu " Ona nudi spremstvo " i imaš tražilicu za Maribor, ima djevojaka za izvoz i biranje koliko hoćeš.Imal ko sta za Maribor
Brate ,ti si njoj 187mi koji joj posalje poruku.Ova Trebinjka objavi da stiže u BL javite se na whatsapp napiše broj i onda tišina ne javlja se. Kako to smatrati ozbiljnim? Znači nudi usluge a ne javlja se na mob.
Ma sve to stoji ali onda nemoj davat oglas na forum.Brate ,ti si njoj 187mi koji joj posalje poruku.
Kako da ti odgovori.Pogotovo kada promiene grad.
Pokusaj nazvati,jer one pola poruka,siguran sam i ne procitaju.
Možeš li se drug javiti u pp treba mi info hvalaOstavio sam br za gradacac, ali vama daje jebat za 20KM, 300 plus 40 soba zemo moj
Kada si u BLVidimo se danas i sutra![]()
Znas koliko nju boli kurac za tvoju recenziju. Hahahaha. Ona je tebi uzela lovu, papak.Najgore iskustvo u zivotu Marija crnkinja u BL. Katastrofa..krade na vremenu,tipka na telefon,pozuruje. Nakon 15 min kaze gotovo. Brblja na portugalskom pravi se budala da ukrade na vremenu. Definitivno prestajem sa ovim. U glavnom recenzija ne 1 vec 0 ko kuca. Zaobilazite u sirokom luku. Jos neku vece kad sam bio kod Layle isto je napravila sranje sa nekim. Kud uopste isao kraj Layle kod nje.
Svaka čast na recenziji
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |