Tj i njoj istoJavis se na wa i sve ti napisem i posaljem.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tj i njoj istoJavis se na wa i sve ti napisem i posaljem.
066-141-783 pogrijesi brojSutra (SUBOTA) radimo trojke Sofija i ja!
Sarajevo
066-142-783 whatsapp
#crnka![]()
E jbgSutra (SUBOTA) radimo trojke Sofija i ja!
Sarajevo
066-142-783 whatsapp
#crnka![]()
A u BL?Sutra (SUBOTA) radimo trojke Sofija i ja!
Sarajevo
066-142-783 whatsapp
#crnka![]()
Idi ljekaru neka ti zalijeci karuPoz,pusila mi je jedna bez kondomai dobio sam neki osip po kiti sta je to? Jel nesto ozbiljno?? Treba li ljekaru ici ?
Uslikaj namPoz,pusila mi je jedna bez kondomai dobio sam neki osip po kiti sta je to? Jel nesto ozbiljno?? Treba li ljekaru ici ?
Pisala sam ja sama radim u BL od 15og do 18og (21h)A u BL?
Moze brojBio,sve po dogovoru, ta je sa oglasa (tih 5 oglasa sto ima)
Sve po dogovoru, tamnoputa sise silikoni, pušenje sa kondomom, pica joj razvaljena al kod koje nije sto se bavi ovim poslom, ne požuriva i et to je to.
Cijena 100€
Ko planira da ide u crkvicama blizu kafića Akademija
Namazi razrijedivacom nitro ili kiselinom i sve će biti uredu sinejbg sad,sad i je kasno. Da je sad rijesiti ovo,ako sta znas pomozi
To su ti baje neke ušle u nutra nije dobroSvrsio sam joj usta,posle toga nesto kao da se izasulo po glavicu,pomalo prolazi. Malo kao da mi smeta u glavicu,nesto kao da bridi. Pomalo prolazi,pa me zanima sta je to. Neka infekcija,sta je u pitanju?
Dino fasovo triperTo su ti baje neke ušle u nutra nije dobro
ma kakav muz kakvi bakraci ne lupaj druze...Ma ima muza jebe je to haman u zivotu kako sam skontao kolega mi rekao pa valjda krije tela mozda su i pive u pitanju
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|