Zanimljivo mi je vidjeti kako neke cure mijenjaju "postavke" profila kroz vrijeme.
Gledam (nisam trenutno aktivan tj u pretplati, radim pauze od par mjeseci) sad iste profile nakon 1 godine na SA...
Neke cure stave drugačije slike, neke promjene tekst itd. Nekih cura nema naravno.
Vidim da neke budu aktivne, pa ih nema mjesecima, pa opet budu tu..Meni je to veliki plus, posebno cure koje rade, a ovo im dođe kao "sugar coating", provedu se i uzmu neku lovu. Ne vise non stop.
Osobno nemam ni para za profesionalke niti želuca za takve cure koje traže 350-400-500 da nebi ništa radile osim fukka za lovu.
Ovdje kako pročitam, cure variraju i sa cijenama, nekom i nekad traže više, nekad manje.
....
I interesantno mi je kako puno ljudi reagira na
ScarlettVix. Uključujući i mene!
Svi ju primjete!
Mislim da ona ima najbolji set fotki....i onaj prije mi je bio odličan. Prirodna, puštena, spontana...
A i meni je prije 6 mjeseci tražila više nego se sad spominje na forumu. Rizik mi je odlazak u njeno mjesto a da ona dolazi u Zagreb mi je bilo bezveze, jer imam rizik da moram otkazati susret....pa bezveze da cura dolazi a ja ju otfikarim. (Scarlett...ako ovo čitaš...javi se!).
I da opet ponovim svima koji imaju namjeru početi s pretplatom na SA (koja je najmanji trošak): treba biti pristojan i strpljiv!!!!
....
Ima jedna meni zanimljiva MILFica, 42g , crnka sa kratkom kosom-
LoveDemi. Prije par mjeseci je imala zamućene slike i u komunikaciji je bila komplicirana, kao da je na Tinderu, pa da može birati.
Sad vidim da je stavila otvorene fotke i promijenila opis.
Ako netko ima iskustva nek javi! Mene otfikarila puno prije spominjanja PPMa, iako smo suvislo tipkali. Sad mi se čini da se opustila.
Osobno, vodio sam neke svoje statistike. Pola cura se ni ne javi tj ne odgovore na poruke. Neke odmah otpadnu jer nemamo slične interese. Neke su ludare. Neke valjda probavaji pa APP. U smislu da imaju zahtjeve i cifre takve da se vidi da nemaju hrabrosti ali ih rajca sve.
Onda ostane nekoliko cura/žena sa kojima se da preći na next level.
Da bih dobio tih 4-5 susreta po mjesecu pretplate, treba mi barem 50tak komunikacija. Puno to bude vremena, a od tih 5, samo 1 je za neki duži odnos, neke za par puta, neke za First&Last&Never again.
....
Da, ima pro cura koje stave cijenu (300 pa nadalje) i ako imaš para, ne pitaju puno i sve ide brzo.
Ovo sto se spominje ovdje po 500 ....samo jednoj curi sam to htio i ponuditi jer stvarno izgleda vrhunski i odlično komunicira, al sam odustao kad sam doznao da se družila sa nekim neugodnim likovima.
...
Tko je pristojan, ponaša se suvislo i komunicira sa respectom s tim curama, kad tad će naći na posložene (posebno) milfice i dogovore 100-150 za ppm. I ima strpljenja naravno.
....
....
To je samo moje iskustvo....svatko ima svoje, svoje interese, ovo je samo moje iskustvo, nikakvo pravilo.