SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pozdrav, novi sam u ovome. Moze neka preporuka kako dogovorit a da me ne zalevati kurava i daju li vise pucnjeva u sat vremena.
Inace sam iz Splita.
Na tvom mistu, posto si novi, ja bi ti preporucija Elise za prvu. Ruku na srce, bi ces nervozan, pucat ce te adrenalin...Elise ce te opustit i u sat vrimena lipo ces se provest š njome i nece te zalevatit...kasnije ces vidit da ima svega i svacega po ege-u pa ce ti ovi forum bit od ruke i preporuke

Ajde sritno 👍

Gdje je nestala bila je ovamo ima par miseci Daniela manja cura ima velike sise prirodne bila je sa nekom curom u stanu u prizemlju se nalazila velike sise manja je bila dobro pušila

Nalazi se poljicki put 6.....prika platio 20 e aircash pa se nije javljala....kada je dobio,isa kod nje,bila drogirana,i dok je dera neka druga usla u stan....
Pa dobro dok je druga onda ok, ja to vidin ka moguci trojac 😎 a Antonela je "sad" na Lovackom putu (ako pricamo o istoj)

S tim da mozete primjetiti oglas od te Antonele i Anna Golub kako je slicno formiran...

Bella kaže da bi došla u Split ako dobije poziva... Sad je na Malti i kaže loš posao...

Vojsko galantarska ajmo po poruku

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh