Mostarac_Infinity
Well-known member
Ja stidanPa jedino rti možeš platiti da te ne dira
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja stidanPa jedino rti možeš platiti da te ne dira
![]()
Pa sad je vikendJbg steta sto ide iz Bl jer tek sam za vikend tu
I mene zanima, ako ima neka neko javi ili broj proslijediImal kakvi dobojki mozel kontakt
Ima jedna dobra domina u Glamoču. Platiš joj 100 km i sadiš krompir za nju cijeli dan. Ako doplatiš 50 km možeš joj i drva iscijepati.Može šta Kakanj, Busovača, Dolac na Lašvi, Kupres, Grahovo, Drvar?![]()
Jebo takvu dominuIma jedna dobra domina u Glamoču. Platiš joj 100 km i sadiš krompir za nju cijeli dan. Ako doplatiš 50 km možeš joj i drva iscijepati.![]()
Imam ja 2, ali moraš mi dat nešto rijetko tj br nekeIma li netko Ilmin broj da pošalje?
mogu li igrati sa tvojimNe igraj se sa nasilnikom![]()
Još ga bole leđa...gdje ćeš čoveka mučiti.mogu li igrati sa tvojim![]()
Ako mislis na maserku javi se u ppZna li iko kakva je ova Simona u Mostaru
naravno ,možda je i do toga kakav je svako od nas? Ako si pakaš normalno je da nećeš nigdje dobro proći. Vidiš kako pojedinci shvataju kad napišeš nešto lijepo o nekoj djevojci.Kaže kurva ovo ,ono ...Pa ne shvatam zašto onda takve likove uopšte zanima susret s djevojkama na ovakav način? Kad si faca i lafčina brate izađi u grad ,šarmiraj ribu i odvedi je u hotel pa neka ti da sve ono što želiš.Mi ružni iliti oženjeni ne možemo tako jbg moramo biti diskretniMa sta ce hudnici skupe jedva 100km i ocekuju neki kurac palac, ne vrijede rasprave vjeruj..lagano i opusteno crnka koliko god da zatrazi ja cu joj dat ne moramo se ni sexat ona je moj brat drug ljubav itd hahah
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|