Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li je ista osoba u pitanju, ja sam mislio da je Ela neka druga debeljuca, a možda je i ista ko će ih znati. Oral čista desetkaOva je bila vec na oglasima pod imenom "Ella" ako se ne varam. Neko je vec i prije pisao da je odlican oral.
Tvoja prva poruka:Ima li neko iskustva sa grovi gelom za povecavanje penisa i produžavanje odnosa,čitao sam par recenzija nisu lose a ima li neko iskustva iz prve ruke ?
Moze kontakt od njeSolidna, pusenje sa kondomom, ne da nista osim klasike...
Slikala je tablu jer je putovala tuda vjerovatno prema Srbiji, jer je ruskim državljanima onemogućen ulazak u EU bez viza i odobrenja, pa ne može na autoput kroz Hrvatsku. A drugo, postavljala slike za novu godinu sa sve datumom i infom...Sad će neko reći to je AIPa ko kaže da je u Doboju? To što je slikala tablu u prolazu nije rekla da je tamo. A postavila je ovdje i svoju sliku sa svog profila za NG.
Ona je na forumu, sreli smo se u Mostaru a ti vjeruj ili ne tvoj problemJesi bio, jesi jos s kojomja cryatal nigdje ne pljujem samo kazem na forumu nije ona… a ni u velegradu doboju
![]()
Imas na CityofloveMoze kontakt od nje
Imam ja provjereni način povećavanja penisaIma li neko iskustva sa grovi gelom za povecavanje penisa i produžavanje odnosa,čitao sam par recenzija nisu lose a ima li neko iskustva iz prve ruke ?
Ne javlja se odavno…Anela Coric iz Mostara neko iskustva???
Dođemo kod tebe da naraste ?Imam ja provjereni način povećavanja penisa
Neko je spomenuo za nju da bolescuru neku imaJel bio ko kod ove marije iz zagreba kakva je uzivo preko poruka nekakva drska a ima vec 5-6 dana na oglasu svaki dan pise jos danas ovdje
Ima li jos neko nesta o Crystal....malo li je mjesec dana o njoj trljamo...![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|