Petar Kurc
New member
Đaba vam je ovdje vam nitko nece dati nikakav kontakt samo pišu iz dana u dan da nema ništa. Da ja imam ali nažalost nemam podjelio bi svima. Nevidim ni jedan razlog zasto meni, ako to cure rade u centru je onda problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko znam ovaj forum se ne zove đoramo brojeve nego se stavi broj i kom se sviđa nek si uzme šta glumite svi a pola vas iskrene sere ovdjeIma li netko djevojku Slavonskom Brodu,dajem broj od jedne ak mi netko izvrati,idemo decki
jel moze netko reci, tko je bio kod babe, jel se isplati, navodno mozes u babu? daje svima to
Koliko znam ovaj forum se ne zove đoramo brojeve nego se stavi broj i kom se sviđa nek si uzme šta glumite svi a pola vas iskrene sere ovdje
neznam iskustva drugih ali ja sam ju pokupio jednom u autu,to je isusov zadnji krš.dao joj 200 kn,,jebat ju nisam mogo malo mi je pušila al i to je bilo bezveze.sad čujem da traži puno više novaca ali moja recenzija je-ne idi.ne propuštaš ama baš ništa.bacanje novaca.jel moze netko reci, tko je bio kod babe, jel se isplati, navodno mozes u babu? daje svima to
Imas pisali su ljudi prelistaj malo unazadIma li još koja recenzija za babu, jel tko jebao babca
Može broj od Marijane..ako budem šta znao za druge javim tiBroj od Marijane u zamjenu za neki broj koji radi
Broj od Marijane u zamjenu za neki broj koji radi
Jel ta ide za keš?![]()
M.A .R I.J A.N.A 🖤 (@radosavljevic_marijana) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 23K, prati: 3,651, objava: 688 – Pogledajte fotografije i videozapise M.A .R I.J A.N.A 🖤 (@radosavljevic_marijana) na Instagramuinstagram.com
Jeli na tu marijanu mislite?
To i ja pokušavam saznatiJel ta ide za keš?
ajd kad se javi da znamo , na inst ne odgovaraTo i ja pokušavam saznati
Pa za svoje godine i ne izgleda lošeEvo vam babe haha
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |