( slučajno stisnuo " objavi ")
NASTAVAK.... prvo kratko spika, riješili račun (50€ masaža + oral jasno bez masaže)
Skinula se, cice velike, vise, ok su, veli ajmo u sobu, sjedne na krevet i krene mi skidati bokserice i odmah u usta s "malim", rekao joj da ajmo leći na krevet, znači mala o bo ža va pušit k...( sama mi to i rekla ), veli mi kako je lijep i tvrd( najbitnije joj je tvrdoća), voli kad je higijena na nivou, sex ne radi a boga mi i ne treba jer ovo je bolje od sexa kako ona radi, liže jajca, ispod jajca, gura jezik i liže( znate već kaj), savršen rimm job, ko nemože dugo izdržat, (pitao sam je kaj ako budem brzo gotov jel mogu još jednom, veli u pola sata možeš koliko hočeš), neka ne brine
Izdržao sam dosta dugo, tak da mi nije trebalo drugi put, guta ga do kraja, dobro ga zaslini i onako stenje lagano i stalno "ga" hvali i kako joj je jako fin, i guza mmmmm, tralja ga među cice, malo oh i šamarao, paše joj to e i da, voli tepat što je meni bilo ne baš privlačno al niša strašno, kraj, bbzavršetak u usta
Poslije mi rekla neke privatne stvari i svašat nešto i na kraju ispalo da znamo iste ljude i da smo se kretali u istim krugovima
Na kraju pitao jel ima popust, rekla za drugi put i stalne mušterije cijena 40€
Zaključak
Naj naj naj bolji blowjob+rimming, koji sam do sada iskusio(a iskusio sam ih nekolkolo)
Za curu imam samo riječi hvale i definitivno moja velika preporuka
Dobila je definitivno stalnu(mene) mušteriju
P.s. odite, vjerujte mi nećete požalit
(Radi pon, srij, pet od 18h)