NFS
Active member
HvalaRedVelvet888 45F Mistress
Zagreb, City of Zagreb, Croatia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HvalaRedVelvet888 45F Mistress
Zagreb, City of Zagreb, Croatia
Kaj nije domina stella iz Splita? Jer neizbacuje mi nista za Zg. Ako imas moze link
Nisam s dotičnom imao iskustva, al baš je ne hvale po fetu… možda da se javi netko tko je bio? Uglavnom oprez….miss_leaam na Fetlife!
Ja bi rekao da je to neka baba.Pozdrav, novi sam u ovom te sam naletio na ovaj oglas. Volim starije i punije žene te mi se ovo čini jako privlačno. Jel ima ko iskustva s njom u zadnjih pola godine, godinu da objektivno kaže kakva je usluga i kolika je cijena? Hvala.
Osobni kontakti | Plavi Oglasnik
Pronađite osobne oglase i masaže iz cijele Hrvatske. Osobni kontakti na Plavom Oglasniku.www.oglasnik.hr
Je li bio netko nedavno kod Kali? Na Fetu mi ne odgovara...Jel još aktivna?drži se itekako, sve po spisku radi i uziva u tome... nagrada je bila 1000kn/sat prosle godine kad sam bio
na oglasniku nula bodova...na Fetu tesko dogovorit u isti danPozdrav,
Danas idem za Zg pa mozda ima koja domina da radi?
Preporuke?
Ništa.Pozdrav,
Danas idem za Zg pa mozda ima koja domina da radi?
Preporuke?
GLedajuci mađarske stranice imas puno bolji izbor domina u budimpesti naspram par baba u zg
Bježi od toga.Ima li netko iskustva s RedVelvet888 s fetlife-a? Ako da, može kratki osvrt ili tu ili na PM? Hvala
Ti si mogao i otići ako ti nije prijalo. Nekak mi se čini da ćeš ti opet kod nje da joj ližeš "debelu pizdu"...Bježi od toga.
Ja se dogovorio s njom, došao u njen derutan stan. Higijena nije na nivou
Drugo, što sam se god dogovorio da želim iako je pristala, seansu je odradila totalno po svom.
Ima fetiš da joj ližeš odvratnu njenu debelu pizdu. Da stvar bude još gora odlučila je cijelu svoju pizdu našpricati sa šlagom koji sam morao pojesti. Užasno mi je slabo bilo od prokletog šlaga a njena pizda mi je u tom trenu bila odvratna kao da ližem govno.
Jedva sam čekao da prođe sat vremena da se otuširaj i da pobjegnem..
Ovo mi je bilo definitivno najgore iskustvo ikada, čak i gore od one debele anne Domine iz zg.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|