M
Mozart deleted
Guest
Ventura preporuci nam neke djevojke s oglasnika da se maknemo sa SiG da mozes mirno spavat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznaj da ni Ventura prije mjesec dana nije imao nikakve sanse...Nemaju oni sanse pored Venture.
Sta si mu objasnjavao majke tiI Moderator me razočarao. Sve mu objasnim a on ništa.
Da imam previse udvaraca...Sta si mu objasnjavao majke ti![]()
Hehehe..ostao je isti do krajaDa imam previse udvaraca...
Nema veze..to je dobro za njegov ego...Da imam previse udvaraca...
Ali on ipak sumnja u moju lojalnost..Nema veze..to je dobro za njegov ego...
Lijepo mi je čovjek objasnio kako se jebe SiG , a ja se malo uplašio , zakazao sam MarijoleSta si mu objasnjavao majke ti![]()
Kaj, kajLijepo mi je čovjek objasnio kako se jebe SiG , a ja se malo uplašio , zakazao sam Marijole![]()
Jbg, mladi su to momci..vidis onog 16 puta kaze. Dolazi nova generacija jebaca. Na baterijeLijepo mi je čovjek objasnio kako se jebe SiG , a ja se malo uplašio , zakazao sam Marijole![]()
Lijepo mi je čovjek objasnio kako se jebe SiG , a ja se malo uplašio , zakazao sam Marijole![]()
Ova tema te dovela do Sig i ti bi ju gasio?A ne stvarno, daj zatvori temu, onda mogu na miru otići sa foruma kad želim.
Zašto Ventura , pa ti si kralj foruma , nema smisla . Najbolji si, postaješ legenda, ljudi pričaju o tebiA ne stvarno, daj zatvori temu, onda mogu na miru otići sa foruma kad želim.
I zene se raspituju za njega....Zašto Ventura , pa ti si kralj foruma , nema smisla . Najbolji si, postaješ legenda, ljudi pričaju o tebi![]()
Nezahvalno...Ova tema te dovela do Sig i ti bi ju gasio?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|