Izbjegavat dayanne, estere i karoline. Nemam sad linkove na mobu sam.
Bio sam nedavno s ester dogovorio, posalje mi preko wappa 150/h, owo, gfe..
Vrata mi otvara neka druga ali lijepsa nego ester. Vitka, dobra guza, lijepa faca pa sam majmun ostao.
Krenemo se ljubit a ona nezainteresirana, sjedi na tom krevetu ko kip. Reko okej ajde pusenje a ona po gumicu. Rasprava 2min, kaze owo extra i nije ona na dogovoru. Cak i tu popusim, ajde za 150 bez owo na trenutnom trzistu razumijem. Nosim tocno sa sobom pa je palo s kabanicom. Pusi mehanicki, cak se i trudila do kraja ga povuc al sve u svemu prosjek, nije me pogledala jednom.
Pitam lizanje muda, ne moze.
Ide akcija, opet nezainteresirano. Pucanj, odmor. Malo price ali standardno ne zna engleski. Neka bezveze masaza -> Drugo pusenje/akcija.
Kazem reverse cowgirl, ne moze. Nekako uspjelo doc do drugog metka pa pitam za tusiranje, ne moze.
Moze se dogodit los dan ili da si ne pasemo ali mi jos nijedna nije svakih 10min na nesto rekla ne moze. GFE apsolutna nula, nije me u oci jednom pogledala. Da ja poljakici idem pusit kurac bar bi joj jaja polizo i gledo je u oci.
Ekipa nemojte da vas povuce, ako vam ova s kojom dogovarate ne otvori vrata ili odma na pocetku mjenja dogovor, samo okret i pici. Lako rec a teze napravit kad si punih muda al eto…
Očito onda ona nije tu.
Ne kužim to stavljanje profila od onih koje nisu tu..