Smokva.com

Da ne govorimo o fake profilima koje rade admini da se javljas samo da uplatis clanstvo. Tu i tamo odgovore jednom porukom i to je to.

Znaći smokva danas i smokva prije 10-ak godina nebo-zemlja blago rečeno. Prije si mogao popit piće s kim si htio, ljudi su komunicirali, družili se pa i ševili. Danas ako ti itko i odgovori ravno je dobitku na eurojackpotu.,
Pa zato sto su sve fake profili i administratori s laznim profilima da uplacujes i kontaktiras ih

Pozdrav.
Meni je Smokva ostala u jako lijepom sjećanju.
Upoznao sam dosta cura i žena na Smokvi.
Sa par njih sam i bio u vezi tako da sve što danas čitam o tom sajtu , doslovno pripisujem nervozi i nestrpljenju muškog roda ...
Potrebno je strpiti se malo i biti prije svega kulturan i fin..
Zaista se može naći kvalitetan partner bilo da je sex u pitanju ili pak veza ili što već...
Problem je što svi danas nešto traže na brzinu..
I imaju ljestvicu podignutu visoko..Jako visoko...
Muški tako traže nešto zgodno i prelijepo za pod jaja i nabrzinu a žene nešto bogato i situirano po mogućnosti sa kitom konja....
E tu je problem....

Pozdrav.
Sa par njih sam i bio u vezi tako da sve što danas čitam o tom sajtu , doslovno pripisujem nervozi i nestrpljenju muškog roda ...
Zaista se može naći kvalitetan partner bilo da je sex u pitanju ili pak veza ili što već...
Muški tako traže nešto zgodno i prelijepo za pod jaja i nabrzinu a žene nešto bogato i situirano po mogućnosti sa kitom konja....
E tu je problem....
Imam kurac ko teleću nogu

Pozdrav.
E tu je problem....
Ovo si sad opisao i stanje uzivo izademo van svi nesto gledaju niko nece nista kad smo bili mi iz firme malo izasli niko nikom ne prilazi ma ni ne pokusavaju jer znaju da nemaju sanse jer zna se sta se sad trazi

Ta smokva je nekad bila dobra mogao si dog sevu za 15min a sad je leglo pedera i laznih profila koje kreiraju admini da bi se plaćala clanarina i zicara bonova, tamo vec ni nema zena!
A sa ne govorim da je sajt na razini 2005 godine i nije moderniziran godinama. Dakle ni grama truda da se sajt poboljsa i ucini boljim

Jel bio tko sa parom iz smokve , negdje kod Krapine, cca 50 god, lik vozio mercedes, kuca sa bazenom....bio tko kod njih?
Malo čudni likovi ja dogovarao s njima i prvo im nije smetalo što sam u vezi i kad smo dogovorili konačno da dođem napisali da nek se ne ljutim al ne žele s nekim ko je u vezi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh