Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoze bit, Karleusa je jaka ima jake ručetine i siroka ramena, ta na slici je mrsavaHahahahahaha ljudi sta vam je...ovo je Jelena Karleuša![]()
Pozdrav,jedan od vas koji mi se javio je bio ljubazan da mi kaze da je moj broj objavljen ovde,molim vas da me ne zovete,pisite mi na viber i budite strpljivi,imam puno poruka.A tebi noa hvala za preporuku.Raja,kolega mi sad prica bio sinoc s nekom ribom u bl,kaze da je top,radi sve sto pozelis za 100km.Mlada je pa misli da nije puno presla hahahaha.Zove se anita,065151982 eto ako je ko zainteresovan
znači da ne pokušavam tražiti broj jer ne bi došao na red do nove 2024Pozdrav,jedan od vas koji mi se javio je bio ljubazan da mi kaze da je moj broj objavljen ovde,molim vas da me ne zovete,pisite mi na viber i budite strpljivi,imam puno poruka.A tebi noa hvala za preporuku.
Legendo doseli malo u Mostar, ovdje sušaPozdrav,jedan od vas koji mi se javio je bio ljubazan da mi kaze da je moj broj objavljen ovde,molim vas da me ne zovete,pisite mi na viber i budite strpljivi,imam puno poruka.A tebi noa hvala za preporuku.
Pa valjda zena nekad smije biti i mršavija..pogledaj tattoo...ali dobro zovi je pa ces vidjeti sta ces dobiti ahahahaNemoze bit, Karleusa je jaka ima jake ručetine i siroka ramena, ta na slici je mrsava
Moze broj?Ja sam je bez kondoma i u guzu, simpaticna crnkica manjih sisa... malo mi je dalje Tesanj pa ne idem cesto tj. Jelah
Ja znam za plavusu a crnka da ima to ne znam salji broj da vidim tko je taJa sam je bez kondoma i u guzu, simpaticna crnkica manjih sisa... malo mi je dalje Tesanj pa ne idem cesto tj. Jelah
Nije, iz doboja je druga, ova iz tešnja radi već godinama i sa svima se guzi bez kondoma, a muž pazi na nju pošto je udata. Inače, svi redom su je guzili bez kondoma, u sve rupe... e sad dal je išta do sad fasovala, ko zna...Jel ta crnka ista ona što je u Doboj na COL?
Ono tipa jebi sada, plati kasnije hahahImal kakav popust za crni petak.
Red bi bio![]()
Samo udrite i guzite u obje rupe bez kondoma slobodno.Nije, iz doboja je druga, ova iz tešnja radi već godinama i sa svima se guzi bez kondoma, a muž pazi na nju pošto je udata. Inače, svi redom su je guzili bez kondoma, u sve rupe... e sad dal je išta do sad fasovala, ko zna...
Moze broj?Samo udrite i guzite u obje rupe bez kondoma slobodno.
Spolno/polno prenosive bolesti ne postoje, to je sve izmišljeno od strane lobija koji proizvodi i prodaje kondome.
Bravo i za vas što gurate bez gumice a bravo i za te pametne djeve što vam daju da im stavljate bez gumice !
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|