NaravnoZar i Lidija ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaravnoZar i Lidija ?
Mogu li kontakti od ove tri, plsTuristicki sam u Sa.Nesto provjereno iz Sa ili okoline.
Moze li kontakt od Grofice
pa valja li ? Moze kratki opis, plsA imam ja jednu iz kiseljaka starija 40 km naplacuje
Sta imas za doboj i okolinu?Javi se pp
Javi se u ppPozdrav, pisem vec po koji put, javljalo se par osoba s time da kao imaju neke kontakte i to budu tipicni - crnka, neko s ege-a ili love of sarajevo.
Imam poprilicno brojeva, i masaze, i erotske, i prodavacice ljubavi - koje su i zgodne i lijepe, i mrsave i punije.
Zauzvrat ja bih neku mamu, ili bilo kakvu curu , sto povoljniju, na kraju krajeva ne mora biti ni neko za seks, vec samo druzenje ljubavno.
Volio bih ako iko jeste za zamjenu, nek posalje broj dva - ja cu odgovoriti s dva vise broja, i mozemo dalje ako ima jos brojeva.
Moze li broj druze. Unaprijed hvala ! PozzSarajevo ako ko zeli moze u pp dobit br provjeren
Ne radim ja do kasno naveceZovi crnku sa stupa
Pa kako ces znati ko je, ako se ne javis.![]()
Pozdrav okolina Srebrenik Tuzla ima li neko neki brojSta imas za doboj i okolinu?
Imas li kakav kontakt okolina TuzlaNeko nešto provjereno u Sarajevu ili Kiseljaku, da nema požurivanja, da je higijena ok, da ima uredna stopala, zadnjih par s kojima sam bio stopala užas
Ima nešto kvalitetno i dobro sa područja TK ali trebate imati lijep i diskretan smještaj i malo jači novčanik jer djevojka ide isključivo po diskretnoj preporuci.Srebrenik ili Tuzla kontakt broj
Kako izgleda di se nalaziSigurna
Ima nešto kvalitetno i dobro sa područja TK ali trebate imati lijep i diskretan smještaj i malo jači novčanik jer djevojka ide isključivo po diskretnoj preporuci.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|