Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel se uopce oglasava negde?OK je, prijazna, drzi se dogovora, cisto, uredno.....
Greška seksa je bilo ali ne sa svakom curom, čak dogovorio privatno seks sa curom srpkinjom koja je živila trokutuI ja mislim da nema tamo seksa,takve su bile isto i kod Pointa prije par godina,njih dvije tri u stanu,pa biras koju hoces,samo masaza,pa doplatis ak hoces da skine grudnjak,pa doplata za ovo pa doplata za ono al seksa nije bilo
koliko vidim u PO ovo jedobar kandidatEkipa ima sto pametno lokacija nova galerija -Antunović

Brutalno izgleda, samo je pitanje kakva je usluga i sto sve dopustakoliko vidim u PO ovo jedobar kandidat

Neodoljiva 39
Seksi Milf, neodoljiva 39 godina, grudi čvrsta četvorka - taman za igranje 😂, neodoljive guze 😁 164/53/4 Visoke pete ,…www.oglasnik.hr
Jel ovo pod oglasom "LAVICA" dobro poznata Leona ili to neka druga?nemogu kopirati oglas tu....

Kaj ona ima 24 god?Je, leona je
kako doći do marice iz dubrave,jel bio tkoIma li netko da zna dali ima sta na podrucju Dubrave?
Netko se vec koristio njezinim slikama, pa su ovdje upozorili na to. Ne znam da li je na ovom oglasu taj njezin pravi broj.Pa zato i pitam jel to njezin oglas,bas zbog navedenih godina...te slike su bile jos na počecima valjda....i izgleda da ona ima dva oglasa

Sta je tu tocno toliko dobro?Ove slike su pre dobre da bi bile istinite, jel?
Ako su prave, jel radi ona I više od masaže ako netko zna?

Ana 24g
Želiš opuštanje kako zaslužuješ onda si na pravom mjestu Prave slike,prava maserka,prave godine Velike grudi,velika…www.oglasnik.hr
Kako je dobraaaaa auuu topcina
Lavica
24 god., Fotke moje 100% i uvijek 100% spremna za zabavu i (ili) užitak i opuštanje. Isključivo za situirano, kulturno…www.oglasnik.hr
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |