ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
On bi htio…
Ali,nije to samo tako kak on misli
Ma nema veze , dečko je sve prisutan na svim temama i visi po cijeli dan na forumu , to je za svaku pohvalu i njemu veliki minus za društveni život , ali garantiram da nije bio ni kod jedne od ove tri cure koje spominje .

Pa prijatelju nije sve Marina DS, Crna Pantera i mala na Krugama. Proširi horizonte , ljudi žele čuti i nešto novo .

Ma nema veze , dečko je sve prisutan na svim temama i visi po cijeli dan na forumu , to je za svaku pohvalu i njemu veliki minus za društveni život , ali garantiram da nije bio ni kod jedne od ove tri cure koje spominje .

Pa prijatelju nije sve Marina DS, Crna Pantera i mala na Krugama. Proširi horizonte , ljudi žele čuti i nešto novo .
Za to treba potrošiti malo vise love…
Da bi isprobao neke stvari i dobio neki uvid u usluge za koje ti neće biti zao love…
Te cure,koje sam ja imenovao…
Možda i nisu najljepše u ponudi…
Ali sam uzeo sve skupa u obzir…
Meni osobno je bitno sve…
Od usluge,izgleda,love pa sve do odnosa prema mušteriji…

Za to treba potrošiti malo vise love…
Da bi isprobao neke stvari i dobio neki uvid u usluge za koje ti neće biti zao love…
Te cure,koje sam ja imenovao…
Možda i nisu najljepše u ponudi…
Ali sam uzeo sve skupa u obzir…
Meni osobno je bitno sve…
Od usluge,izgleda,love pa sve do odnosa prema mušteriji…
Potpisujem..

Po meni su sve tri posebne cure i ne mogu se ni po čemu uspoređivati .
Sve tri su jako drage i umiljate .
Pamela (Iva) vam je najmlađa i najtanja , ali nije mršavica .
Ema je cici ubojica
I da ne zaboravim Maju , Maja nije Nj po čemu posebna, osim sto ima vrhunsku guzicetinu . Odgovorno tvrdim pod punom materijalnom odgovornošću , Maja puši najbolje 🤗

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh