BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ekipa,

Zna li neko povjerenu djevojku/zenu iz Zenice?

Gledao sam smokv-u, klub za odrasle, Superoglasi, i razne stranice za eskort.

Međutim, zanima me da li neko ima preporuku za neku djevojku/ženu iz Zenice koja je povjerena?

Hvala unaprijed :)

Ćao raja,zna li netko na području Prijedora ili Banjaluke,da je lijepo i diskretno a i sigurno naravno? Sam sam do ponedjeljka,imal kakav broj neke zgodne mladice?🖐🏼 Unapred hvala!

E drug i ja evo hahahah,ako nadjes javi a i ja nadjem li sta,pisem.Mda mora biti neka ali pola ih ovdje krije zenke ko zmija noge🤣
Ma nesto se pricalo da ima neka kod Kineskog zida, ali niko da kaze ime ovo ono. Sve sam prekopao nikako doci do kontakta. A tamo onaj lokal 35 ono je rupcaga pa i da hoces kelnericu da dobijes jebada je zbog svih "sirovina" koji se narokaju pa ga jebaji odmah klaonica.
Zato ono fuck my life, ono 2 god sam pokusao nesto naci tu, pitao okolo, nudio i pare ali niko ni da zakaci. Zato bih bio zahvalan ako bi neko ucinio dobro djelo 😂😁

Ma nesto se pricalo da ima neka kod Kineskog zida, ali niko da kaze ime ovo ono. Sve sam prekopao nikako doci do kontakta. A tamo onaj lokal 35 ono je rupcaga pa i da hoces kelnericu da dobijes jebada je zbog svih "sirovina" koji se narokaju pa ga jebaji odmah klaonica.
Zato ono fuck my life, ono 2 god sam pokusao nesto naci tu, pitao okolo, nudio i pare ali niko ni da zakaci. Zato bih bio zahvalan ako bi neko ucinio dobro djelo 😂😁
Dajte ljudi pomozite nama dvojci ahahahha,nemojte dopustiti da ga bacamo na suho,nije moguce da niko ne zna nikog u unsko sanskom kantonu,meni ko kaze sta dobija dopunu od cenera.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh