Jel može netko linkat njen oglas?
Hvala
Masaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel može netko linkat njen oglas?
Hvala
Kad ju je najbolje zvat?![]()
Masaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Najbolje ti ju zvat sad ,kolko sam skužio počinje radit navečer pa radi do 3 pola 4Ekipa, kada zvati Mineu/ Lanište?
Probao vise puta popodne i navecer, da li uopce tada radi ili me posralo da je zauzeta?
Volio bi tu milfaru rasturit
Jel moze link od oglasaNajbolje ti ju zvat sad ,kolko sam skužio počinje radit navečer pa radi do 3 pola 4
Jel moze link od oglasa
900 kuna traži pola sata. Gispodo, ako će te počet davat 900 kuna za pola sata, odosmo svi u kurac laganoJel ovo neka nova ?![]()
Erotske masaže :)
Mlada i zgodna djevojka pruža opuštajuće masaže u svom ugodnom prostoru :) Zgodna sam, lijepog lica,22 godine,i nema…www.oglasnik.hr
Ako su joj to prave slike, izgleda da vrijedi bar 200€ sat.900 kuna traži pola sata. Gispodo, ako će te počet davat 900 kuna za pola sata, odosmo svi u kurac lagano
A usluga nije bitna?! Nego slike??Ako su joj to prave slike, izgleda da vrijedi bar 200€ sat.
Ako se spoji izgled i usluga,vjerujte mi,nece se ta oglasavati na oglasniku.A usluga nije bitna?! Nego slike??
S obzirom da ona Blue Ivy koja je izgledala kao manekenka, a nije bas bila najbolja u seksu, kasnije trazila po 1500kn sat...Ako se spoji izgled i usluga,vjerujte mi,nece se ta oglasavati na oglasniku.
Je li aktivna još?S obzirom da ona Blue Ivy koja je izgledala kao manekenka, a nije bas bila najbolja u seksu, kasnije trazila po 1500kn sat...
Caka je u tome da ako nešto platiš sat vremena, onda si sat vremena i točka. A ne platiti sat vremena i nakon 40 minuta ili koliko već van. Odmah na mjestu se treba dogovoriti sat je sat, tolik i toliko, ako ne prihvati, samo se okrenuti i to je to. Uvijek tražiti value for money.Ljudi moji ako ove kutve skuže da plaćamo 900 kuna za 15 minuta glume i 15 minuta tuširanja, dići će i one cijenu. Sjetite se neksd su sve bile 250,300 kuna pola sata... I ovo im je puno dat...
Ima li tko ikakav kontakt mobitel ili e-mail od Blue ivyS obzirom da ona Blue Ivy koja je izgledala kao manekenka, a nije bas bila najbolja u seksu, kasnije trazila po 1500kn sat...
Ukčjučuju sve i tuširanje u pola sataCaka je u tome da ako nešto platiš sat vremena, onda si sat vremena i točka. A ne platiti sat vremena i nakon 40 minuta ili koliko već van. Odmah na mjestu se treba dogovoriti sat je sat, tolik i toliko, ako ne prihvati, samo se okrenuti i to je to. Uvijek tražiti value for money.
Vremenski, tako je. Sat je sat, pola sata je pola sata. Što će tko raditi u tom vremenskom okviru nije bitno.Ukčjučuju sve i tuširanje u pola sata
Pčaćaš pola sata sexa, nije fer... Ne plaćaš tuširanje i kavicuVremenski, tako je. Sat je sat, pola sata je pola sata. Što će tko raditi u tom vremenskom okviru nije bitno.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|